- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- sziku69: Szólánc.
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
pengwin
addikt
válasz
rantotthusi #56225 üzenetére
A környezet hőmérséklete sacc/kb. 15 fokot ment feljebb az utóbbi két hónapban, vagyis a VGA ventillátorai ennyivel melegebb levegőt fújnak a hűtőbordára, ezért az kevésbé tudja csökkenteni a GPU hőmérsékletét.
-
anderledani
őstag
válasz
rantotthusi #56227 üzenetére
De GPU 90 fokig nyugodtan mehet, akkor minek süketülj meg feleslegesen?
-
válasz
rantotthusi #56225 üzenetére
msi simán felmegy magasabbra is. full terhelésen 72 fok körül kezd felpörögni a venti.
-
CirrMee
addikt
válasz
rantotthusi #56223 üzenetére
léghűtésre gondoltam!
Mondjuk én is...
1145 ön elmegy 78 ig is de miért?
Mondjuk pl azért, mert nem gyári órajelekkel üzemelteted.
Valamit valamiért: a feszültség/órajelek emelése többlet fogyasztással, ezen keresztül pedig többlet fűtéssel jár. Ha télen a szobádban felcsavarod a fűtőtesten a szabályzót, akkor is csodálkozni fogsz, hogy melegebb lesz?a ház oldala sincs fent ennyire melege lenne???
Termodinamikánál maradva: a hűtőd a kártya jelenlegi paraméterei mellett erre képes, mert a gyári órajelek kiszolgálására van méretezve.
A ház oldala: ha rosszul szellőző a ház (kialakítása miatt, vagy mert rosszul van kábelezve), akkor az oldallap levételével jobb lesz a kártyának. Ha jól szellőző a ház, akkor hátrányos lesz az oldallap levétele.mondjuk automata venti szabályzáson van az meg ugye fokozatosan emeli hozzá lehet jobb lenne manuálisan fellőni a ventiket ebben a jo időben!
Általában jobban jár az ember, ha maga lő be venti profilt, sokszor alulra méretezi a fordulatszámokat a gyártó, hogy csendesebbnek tűnjön a hűtés. Afterburner javasolt a profil állításara.
-
CirrMee
addikt
válasz
rantotthusi #56220 üzenetére
Asus 270 nálunk 1100 -as GPU órajellel 70°C körül.
-
Baryka007
addikt
válasz
rantotthusi #56220 üzenetére
Az enyém 64 fölé nem megy jó pár óra GTA V alatt.... Hwak 7870 ről lenne szó... GPU: 1200 - Mem: 1375 ös OC val.
-
vlevi
nagyúr
válasz
rantotthusi #56215 üzenetére
Nem kell fejlesztői. 10586 buildre tettem fel, azon megy. Winver mit mond, milyen verziod van?
-
Dark KillerX
addikt
válasz
rantotthusi #55475 üzenetére
-
V.Dave
senior tag
válasz
rantotthusi #55477 üzenetére
igen, jól be van állítva.
-
blu79
addikt
válasz
rantotthusi #55475 üzenetére
Szia, a Graphics score-t kell nézni, és azt a 8-at a végén nem nevezném javulásnak, tehát a karid nem megy jobban az előző eredményedhez képest
-
törölt tag
válasz
rantotthusi #55469 üzenetére
CPU NB szorzót szokták emelni X11 / 2200MHz-re vagy X12 / 2400MHz-re, ilyenkor az NB Voltage feszültségen is emelhetsz nagyon kicsit. Teljesitményszintben megindul majd felfelé, mert már a Phenom II X4-et is igy noszogattam meg. A HT Bus Speed maradjon inkább Auto-n.
-
ElGatto
aktív tag
válasz
rantotthusi #55466 üzenetére
Hi, én tegnap feltettem és swtor játékkal teszteltem...
A Jedi fénykard nem látszott, a quest jelölés nem jelent meg a mokusok feje felett és a killekért kapott jutalmakat sem mutatta...
Ment is vissza az elöző driver. -
bozont
veterán
válasz
rantotthusi #55462 üzenetére
Jónak tűnik, bár inkább a graphics score az érdekes.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest