Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Dorf3in
üzenetére
+1

Ugyan ilyen karim volt korábban, és én sem tapasztaltam semmi problémát! Teljesítménye hozta a tőle elvárhatót, hűtése szintén, és nem volt hangos.Alulfeszelve 55C°-nál nem volt melegebb. Meg voltam elégedve vele. Külsőleg esztétikailag, és a felhasznált alkatrészek minőségét tekintve pedig 5*-os.
-
mexel
veterán
válasz
Dorf3in
üzenetére
Köszi, de nem tudom meg merjem-e venni. Ha kifogok egy rossz darabot akkor szenvedhetek vele. A 7770-es gigabyte-ra is sokan mondták hogy nagyon halk, nem is hallani, de az én gépemben porszívónak tűnt. (illetve nekem)
Akinek eladtam, az szerint halk volt
minden relatív, félek hogy nekem az msi alapon is hangos lenne, talán hangosabb mint egy sapphire. ( a sapphire 7770 és a 7850 is halknak tűnt)
Új hozzászólás Aktív témák
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT Magnetic Air - Arctic White - Alza garancia 2028.02.25.
- XFX Speedster SWFT 319 Radeon RX 6800 CORE 16GB 256bit, ALZA számla és garancia 2027.10.13-ig!
- 27% - ASUS TUF Gaming Radeon RX 7900 XT OC 20GB GDDR6
- RTX-3080 és RTX-3070Ti kártyák eladók
- MSI RTX 3060 VENTUS 2X OC 12GB - GARANTÁLTAN KIVÁLÓ ÁLLAPOT! - 30 nap próbagarancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

minden relatív, félek hogy nekem az msi alapon is hangos lenne, talán hangosabb mint egy sapphire. ( a sapphire 7770 és a 7850 is halknak tűnt)