Hirdetés
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milka 78
nagyúr
válasz
Tamas7
üzenetére
Azért erős túlzás a nem ajánlott kijelentés
Nekem 2db is van,tehát hatványozott a hőterhelés(egyik fűti a másikat),e megy,nem füstöl,teszi a dolgát.Az tény,hogy hangos a hűtője és van tőle jobb(mint a fent említett kártyák),de ha jó áron tudod beszerezni(PH-n 48 körül mennek) akkor megérheti.Az tény,hogy a Tahiti-magvas 7870-eseket célszerű alulfeszelni,de ez ha jól rémlik az összes ilyen vga-ra jellemző,de erről van HMS kollégának egy szép írása,hogy hogy is lehet ezen karika belőni szépen.Én is alulfeszelve+húzva használom őket és hasítanak,ráadásul így bőven bírják a ventik a tempót is.Viszont ha tényleg nem akarsz "babrálni" akkor sima Pitcrain magos 7870-est ajánlok,de ezek kicsivel lassabbak.HSM : Sort kerítek rá csak jussak haza,mert külhonba vagyok és itt csak tabletem/kis gépem van.Nem kötekedésből írtam pusztán egy kis észrevétel volt
Mint írtam én is hajlok most már az 1 vga felé,de ez a játékfejlesztőknek köszönhetem és az ő AFR ellenes hozzájárulásuknak
.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4011
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600 8GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 960 4GB ZALMAN S4 Chieftec 450W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856, 100% Akksi
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Nekem 2db is van,tehát hatványozott a hőterhelés(egyik fűti a másikat),e megy,nem füstöl,teszi a dolgát.Az tény,hogy hangos a hűtője és van tőle jobb(mint a fent említett kártyák),de ha jó áron tudod beszerezni(PH-n 48 körül mennek) akkor megérheti.Az tény,hogy a Tahiti-magvas 7870-eseket célszerű alulfeszelni,de ez ha jól rémlik az összes ilyen vga-ra jellemző,de erről van HMS kollégának egy szép írása,hogy hogy is lehet ezen karika belőni szépen.Én is alulfeszelve+húzva használom őket és hasítanak,ráadásul így bőven bírják a ventik a tempót is.Viszont ha tényleg nem akarsz "babrálni" akkor sima Pitcrain magos 7870-est ajánlok,de ezek kicsivel lassabbak.
Mint írtam én is hajlok most már az 1 vga felé,de ez a játékfejlesztőknek köszönhetem és az ő AFR ellenes hozzájárulásuknak
.