- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
Új hozzászólás Aktív témák
-
and1ao
őstag
válasz
katt777 #51629 üzenetére
Remélem elolvastad a 285-ös tesztet mert ott egyébként teljesen jól le van írva mi a helyzet memória sávszállel jelen pillanatban a VGA iparban, és ha tényleg figyelmesen elolvasod akkor rájössz hogy tényleg semmi érteme.
Egyébként arra még had reagáljak még hogy amikor jelentettem a hibát a Twitch-nek hogy a hiba nálam van-e vagy náluk, és jött a levél a hiba náluk van.
Mondjuk lehetett volna annyi eszem hogy megnézem yt hogy ott is produkálom-e de ez már csak az én lustaságom volt. és nem cseréltem drivert, vagy amikor cseréltem akkor is ugyanolyan sz@r volt(mért én gyanakodtam driverre)
Az adobe következő update mikor kijött érdekes módon azóta nem crashel szét a flashplayer.Belhinho.:+1
-
Pancsermeste
őstag
válasz
katt777 #51629 üzenetére
"Ha tapasztalatról akarnék beszélni, kezdhetném a HT/Primo/Spektrum/C64 számítógépekkel.
"
VGA-ról volt szó, nem pedig VIC Chip-ről!Amúgy akkor nagyjából egy korosztály lehetünk, mert én is ezekkel kezdtem!
"Ha visszaolvasol, éppen tegnap írtam, hogy semmi nem jelzi, miszerint kizárólag problémákról lehet írni a topikban."
Akkor meg nem értem, mi a gondod? Én nem "valakinek a problémájára" mondtam azt, hogy nálam minden rendben, hanem azoknak szólt, akik csak a problémákról olvasnak, és így tévesen azt hihetik, hogy ezek a hibák törvényszerűen előjönnek mindenkinél. Én átlag felhasználónak tartom magam, nem cserélgetem havonta a Driver-eket, nem "veszek" megjelenés előtti virágboltos játékokat. Igaz nem is tesztelgetek állandóan, ha van időm, leülök és játszok. A 'nagy név' játékokat veszem csak meg, miután kicsit lejjebb megy az áruk, ha kell, frissítem hozzá a Driver-t, és minden OK!"Hsz-t persze lehet gyűjteni releváns információ nélkül is."
Ez így van! Ám, mégse vagyok 'félisten', pedig nem ma kezdtem a fórumozást!Béke veled!
Új hozzászólás Aktív témák
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 Overclocked Triple Fan - Új, 3 év garancia - Eladó!
- MSI RTX 2080 Ventus 8GB OC
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 WINDFORCE OC V2 12GB GDDR6X 192bit
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest