- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- sziku69: Szólánc.
- Ivqkzy-: 2. gépem
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
Új hozzászólás Aktív témák
-
z0l1ka
aktív tag
válasz
Picturemaker #46572 üzenetére
Zsohi
500w-os chieftec iarena , de ha egyszer elindul akkor megy ,ha táp baja lenne,akkor nem kellene játék vagy benchmark közben fagynia ?! vagy valamilyen rendellenességet nem kellene hogy mutasson?!
most is kikapcsoltam 10 percre ,de biztos kikapcsoltam 5x mire elindult ,szokásos hibakeresésen piros led a VGA mellett az alaplapon ,de fentebb írtam hogy egy régi vga-val nincs gond ..de az is igaz hogy annak nme kell plusz tápcsati sőt elég volt amit az alaplapból felvesz..,na de akkor sem értem hogy mikor elindul akkor semmi gond ..itt egy videó ezen jól látszik és ilyenkor viszont csak a ventik pörögnek de nem is kapcsol be a monitor .ugyan ez ha restartolok van mikor elindul van mikor nem!Tudom nem a legjobb minőség ,de jobb mint semmi talán ..Zigi köszönöm ,hát egyenlőre várok ,bár sajnos még mindig nem tudom mi okozza ezt a gondot.,de szerintem nem az alaplap..mert akkor a régi kártyával is gond lett volna
babicsbalu hát kéznél vagyis másik gépbe is chieftec van de az 450W-os ..
mondjuk jó lenne legalább tudni mi okozza ,mert most csak úgy nem akarok egy tápot venni ,hogy "na lehet az volt a baja "
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- AliExpress tapasztalatok
- The First Berserker: Khazan
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Fúziós energiát vásárol a Google
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi 11i 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest