Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
z0l1ka
aktív tag
válasz
Picturemaker
üzenetére
Zsohi
500w-os chieftec iarena , de ha egyszer elindul akkor megy ,ha táp baja lenne,akkor nem kellene játék vagy benchmark közben fagynia ?! vagy valamilyen rendellenességet nem kellene hogy mutasson?!
most is kikapcsoltam 10 percre ,de biztos kikapcsoltam 5x mire elindult ,szokásos hibakeresésen piros led a VGA mellett az alaplapon ,de fentebb írtam hogy egy régi vga-val nincs gond ..de az is igaz hogy annak nme kell plusz tápcsati sőt elég volt amit az alaplapból felvesz..,na de akkor sem értem hogy mikor elindul akkor semmi gond ..itt egy videó ezen jól látszik és ilyenkor viszont csak a ventik pörögnek de nem is kapcsol be a monitor .ugyan ez ha restartolok van mikor elindul van mikor nem!Tudom nem a legjobb minőség ,de jobb mint semmi talán ..Zigi köszönöm ,hát egyenlőre várok ,bár sajnos még mindig nem tudom mi okozza ezt a gondot.,de szerintem nem az alaplap..mert akkor a régi kártyával is gond lett volna
babicsbalu hát kéznél vagyis másik gépbe is chieftec van de az 450W-os ..
mondjuk jó lenne legalább tudni mi okozza ,mert most csak úgy nem akarok egy tápot venni ,hogy "na lehet az volt a baja " 
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Star Trek
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen program, ami...?
- Filmvilág
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Futás, futópályák
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
- EVGA FTW3 ULTRA RTX 3080 Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- ASUS TUF GTX 1660 SUPER OC
- PC bontás - Thermaltake ház, Fsp 650W, GIGYBYTE AB350M, AMD RYZEN 5 1600x, 16GB DDR4 3000, GTX 1080
- PowerColor 9070 XT Hellhound Spectral White OC 16GB - Garancia 2028.05.28 - BESZÁMÍTÁS
- EVGA GeForce RTX 3080 FTW3 ULTRA GAMING 10GB GDDR6X (10G-P5-3897-KR) Videokártya
- Nokia 4.2 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Oneplus Nord 2 5G 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest