Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• z0l1ka

aktív tag

válasz Picturemaker #46572 üzenetére

Zsohi
    500w-os chieftec iarena , de ha egyszer elindul akkor megy ,ha táp baja lenne,akkor nem kellene játék vagy benchmark közben fagynia ?! vagy valamilyen rendellenességet nem kellene hogy mutasson?! :F
    most is kikapcsoltam 10 percre ,de biztos kikapcsoltam 5x mire elindult ,szokásos hibakeresésen piros led a VGA mellett az alaplapon ,de fentebb írtam hogy egy régi vga-val nincs gond ..de az is igaz hogy annak nme kell plusz tápcsati sőt elég volt amit az alaplapból felvesz..,na de akkor sem értem hogy mikor elindul akkor semmi gond ..itt egy videó ezen jól látszik és ilyenkor viszont csak a ventik pörögnek de nem is kapcsol be a monitor .ugyan ez ha restartolok van mikor elindul van mikor nem!Tudom nem a legjobb minőség ,de jobb mint semmi talán ..

Zigi köszönöm ,hát egyenlőre várok ,bár sajnos még mindig nem tudom mi okozza ezt a gondot.,de szerintem nem az alaplap..mert akkor a régi kártyával is gond lett volna

babicsbalu hát kéznél vagyis másik gépbe is chieftec van de az 450W-os .. :F mondjuk jó lenne legalább tudni mi okozza ,mert most csak úgy nem akarok egy tápot venni ,hogy "na lehet az volt a baja " :(

Új hozzászólás Aktív témák