Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dany007

veterán

válasz Pancsermeste #42215 üzenetére

Persze, csak nem mindegy az a bizonyos valószínűség. Én meg kitartok emellett. Minden termékbe kerülhet hibás alkatrész, meghibásodhat bármi. De ennek a valószínűsége változó. Felhasznált anyagminőségtől, technológiától függhet.

Nekem nagyon nincs kedvem garanciális szarságokkal szenvedni, várni stb... nincs nekem erre időm. Ezért megérte a felárat az Asus. Persze csak ha hibátlan lesz. :)
    Ezzel is próbálom minimalizálni a szo...ás esélyét.
    Jelenleg - mikor én rendeltem - kb 5 ezer forint különbség volt a legolcsóbb Sapphire és az Asus Top verzió között. És mivel több évre tervezem ezt a VGA-t, minimum 2 de valószínű lesz abból 5 is, ezért ennyi pluszt nekem megért.

Tehát én úgy vagyok ezekkel a nagyobb értékű termékekkel, hogy általában hosszútávra vásárolom őket. Nem úgy mint a "nagy gamerek" akik évente cserélik a vga-t. Ezért nem akarok párezer forinton kockáztatni. Ezért is fizettem pluszban 1 év cseregaranciát a pcx-nek. Ha gond van a kártyával pár napon belül cserélik, garantáltan. Nem kell megvárnom a több hetes bevizsgálási procedúrát. Ez is plusz biztosíték arra, hogyha mégis van valami akkor a lehető legkevesebbet szívjak.

Új hozzászólás Aktív témák