- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
válasz
Pancsermeste #42215 üzenetére
Persze, csak nem mindegy az a bizonyos valószínűség. Én meg kitartok emellett. Minden termékbe kerülhet hibás alkatrész, meghibásodhat bármi. De ennek a valószínűsége változó. Felhasznált anyagminőségtől, technológiától függhet.
Nekem nagyon nincs kedvem garanciális szarságokkal szenvedni, várni stb... nincs nekem erre időm. Ezért megérte a felárat az Asus. Persze csak ha hibátlan lesz.
Ezzel is próbálom minimalizálni a szo...ás esélyét.
Jelenleg - mikor én rendeltem - kb 5 ezer forint különbség volt a legolcsóbb Sapphire és az Asus Top verzió között. És mivel több évre tervezem ezt a VGA-t, minimum 2 de valószínű lesz abból 5 is, ezért ennyi pluszt nekem megért.Tehát én úgy vagyok ezekkel a nagyobb értékű termékekkel, hogy általában hosszútávra vásárolom őket. Nem úgy mint a "nagy gamerek" akik évente cserélik a vga-t. Ezért nem akarok párezer forinton kockáztatni. Ezért is fizettem pluszban 1 év cseregaranciát a pcx-nek. Ha gond van a kártyával pár napon belül cserélik, garantáltan. Nem kell megvárnom a több hetes bevizsgálási procedúrát. Ez is plusz biztosíték arra, hogyha mégis van valami akkor a lehető legkevesebbet szívjak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kutya topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- PlayStation 5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Apple asztali gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 Overclocked Triple Fan - Új, 3 év garancia - Eladó!
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest