Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 3. rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lowzor
veterán
válasz
katt777
üzenetére
"Sajnos" egyrészt jól optimalizáltak a BF-ek, másrészt elég gagyi is a grafikájuk, ergo nem nyúzzák meg annyira a VGA-t, hogy a CPU sokat lazsálhatna alattuk."
Ez vicc? Szerintem a 3 még ma is rengeteg játékot odaver, a 4 meg a legszebb grafikájú játék a piacon. A BF3/4 Single részében egy i3, vagy FX 4100 is kihajt egy 7970-et, mert dolgozik a VGA, ha minden szűrőt ráraksz, procit igénylő részek meg nincsenek benne. Ellenben a multiban brutál proci kell, mert hatalmas mapet kell betölteni sok épülettel, emberrel, rombolhatósággal.
Amúgy a BF-et aki megveszi, annak a 95%-a 1 percet nem játszik a Single-vel, vagy épphogy csak kipróbálja, szóval evidens, hogy valaki a multira gondol, ha a BF-ről beszél. -
kovsol
titán
válasz
katt777
üzenetére
Jó mondjuk kicsit írhattam volna visszafogottabban is azt elismerem.
BF3 pl annyira multi játék, hogy a BF1942 és a BF2-ben, se volt single player rész. Most kb csak azért raknak bele, hogy ne szólják meg őket.
CPU, meg multiban nem azért terhelődik, mert a VGA kártyának adja az adatokat, hanem fizikát is kell számolni, meg egyéb dolgokat, hogy szinkronba maradjon mind az akár 64 játékos által csinált változás a pályán. -
miresz
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen egeret válasszak?
- PlayStation 5
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- League of Legends
- Okos Otthon / Smart Home
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Arc Raiders
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ez jó! Pont most akartam írni az előző hsz-edre,de inkább töröltem. Kár is vitába szállni veled.