- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollo_21
addikt
válasz
BogyóBP #40991 üzenetére
Nem akartam már egybe írni..ígyis kusza zagyvaság..szóval..furmark..nem opció..mert vrm hőfokra van állítva...nemtudom másnál mi és miért..de nálam azt nézi..és amikor az 90nél jár vagy kicsit felette..lekapcsolja mondván h a kártya túlmelegszik, miközbe a gpu rész még csak 70körül van...tehát furmark-al én nemtesztelek..játékkal vagy semmivel
-
Apollo_21
addikt
válasz
BogyóBP #40991 üzenetére
IGen. igazad van
Szóval win7 sp1.... cod feltesz..játszik..örül semmi baj.. driver nem a legújabb hanem az akkor kiadott..asszem 13.9 v2 beta? valami ilyesmi volt, ez kb 1- másfél hónapja volt, vígan játszottam nem volt probléma... Ja igen ekkor volt egy proci csere... 370K-ról 750K-ra.
Aztán új windows fel, ugyanazokkal a driverekkel, játszanék..már be kockázta stb...párszor még rápróbáltam semmi javulás, azóta a bf4 et kitoltam, ott nemvolt baj.hőfok és egyebek mind rendben.
Most feldobtam a legújabb drivert, újra a cod-ot, most kivételesen jó! De most a bf4 bénázik... most ez vagy driver vagy?. A hiba jelentkezik kártya illetve proci tuning-al, nélküle és csökkentett órajeleken is...amikor épp úgy akarja. De mindíg csak 2-3napig tűnik hibásnak..közben nem frissítek semmit sem...csupán fogja és megszünik a gond.... ilyet a BS szériás Sapphire kártyák idején játszott..akkor amikor tavaly karikor vettem 2-3x csinálta a fekete képernyőzést, írtam is akkoriban ide. Aztán elmúlt ez a tünet. Aztán volt a böngészős kockázás..azis elmúlt az pl 1hétig volt "gond/tünet". Olyan hibái vannak amiket kézzel nemlehet megfogni..illetve lehet..de mint egy fejfájás kis ideig van...aztán magától abba marad.
És tünetmentes több hónapig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- iPhone topik
- Tőzsde és gazdaság
- Építő/felújító topik
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- További aktív témák...
- ASUS DUAL RX 6600 XT hibátlan állapotban - eladó!
- ASUS Strix 980Ti DC3OC (EKFC blokkal, hátlappal)
- Asus TUF RX 6800XT OC 16GB DOBOZOS
- BESZÁMÍTÁS! PowerColor RED DEVIL 6900XT Ultimate 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE RTX 5070 Ti 16GB GDDR7 EAGLE OC SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly G2 - i5-11G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest