- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
Új hozzászólás Aktív témák
-
RMZ250
senior tag
válasz
Pedro78 #36357 üzenetére
Hááááááát nehéz okosnak lenni és jól dönteni. Vedd meg a karit és játssz. Ajánlotta itt valaki, hogy apránként vedd meg a dolgokat. Ha elfogadsz egy tanácsot azt mondom ez a lehető legrosszabb ami csinálnék. Egy cimbim is így akart gépet összerakni, megvette a Phenom II X4 965 BE cerkát 28e forintér mert jó árnak gondolta. Csakhogy mire megvette hozzá az alaplapot(kp.: 2 hónap) a proci ára lement 23-ra. Na ezt nevezik szopásnak.
Apollo_21: A BF3 béta után is ezt mondák mégse lett jobb. Itt se lesz. Talán majd egy-két patch és néhány driver után.
Firkavadasz: tökéletesen igazad van.
-
Thronks.90
tag
válasz
Pedro78 #36357 üzenetére
Kevés a prockó... Javulás lesz szerintem látható, de pl BF4- el ne akarj jelenleg játszani. Sajnos nekem is CPU limitbe ütközik a cucc. Személy szerint nem játszok sok játékkal rendszeresen (BF3, WoW, Crysis 3, etc) és ezek nem igazán ütköznek cpu limitbe. Én beruháznék a helyedben, mástnem azért hogy később ne kelljen. Aztán szépen lassan kicserélgetném a cuccaimat (ahogy csináltam a tavasszal/nyáron). Év elején még én is egy C2D e6600al nyomtam, aztán megvettem előbb a procit, igaz ott porosodott kb 2hónapig a polcon, amint lett rá pénzem vettem alaplapot és ramot... most pedig összejött a bolt, elcseréltemn az XboXomat egy VTX3D 7870esre. Egészen addig a beépített IGP- vel elvoltam, hiszen játékra ott volt a box... Remélem segítettem a döntésben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Microsoft Surface Pro // Surface // Surface laptop // 7-10.gen i5, Ryzen // 12,5 13,5 15 //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest