Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- potyautas: Levél gyermekemnek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
Új hozzászólás Aktív témák
-
haly
őstag
válasz
Lord Myn
üzenetére
Ne haragudj de a nálad valami nem stimmel szöveggel már a tököm is kivan. 1, te nem látod az én monitoromon mi van. 2, ez baromi szubjektív, hogy nálam nincs mikrolag, meg bőven játszható, nincs fps lag. A durva, hogy ezeket pont olyan emberkék mondják, akik számokat még csak meg sem nézik. Lefogadom, hogy te sem mértél fps-t, kihasználtságot miegymást. Tedd csak csutka maxra, ha neked úgy jó, én meg játszok 1-2 beállítással lejjebb, 60+ fps-ekkel és hidd el nem vagyok sokkal hátrébb látványban.
Konfigra meg annyit, hogy az SSD azért igen be tud segíteni minimum fps-ek terén.
Vitát meg nem nyitok efelől, mert te sem vagy itt, és én sem ott, hogy láthassam te mit nevezel nem mikrolagosnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- BestBuy topik
- OLED TV topic
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- potyautas: Levél gyermekemnek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kuponkunyeráló
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Asus RoG STRIX LC RX 6900XT 16GB DDR6 Videokártya! BeszámítOK
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT Magnetic Air - Arctic White - Alza garancia 2028.02.25.
- nVidia RTX2060 6GB, alig használt
- 27% - Gigabyte RTX 5060 WINDFORCE OC 8GB GDDR7 Videokártya!
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB White OC Edition - iPon garancia 2027.09.19.
- 4 x 100.000 ft RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
- Apple iPhone 13 128GB / 12 hónap jótállással!
- Xiaomi Redmi Note 13 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i3-6G I 8GB I 128SSD I DVDRW I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest