Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Levél gyermekemnek
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
proci985
üzenetére
Ezzel vitatkoznék. Az egyszeri user nem fog semmit észrevenni, max örül, hogy a FRAPS dupla sebességet mutat. Aztán majd nem fogja érteni, miért lövi le minden noob multiban pl...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nekem is 4-5 órás, körültekintő tesztelés kellett, hogy a dolog mögé lássak, pedig nem ma kezdtem.... Bár hozzá kell tenni, hogy aki nem pörgős multi játékokon nőtt fel, vagy sokkal lomhább monitora/egere van, az talán kevésbé érzékeny a nagyobb input lagra, így őket nem fogja ez ennyire zavarni, mint engem.
Én ha választanom kéne egy 7850 CF vagy 7950 között egy percig se gondolkodnék... Szerintem az mindent elmond, hogy 3-4 hónapig volt kettő 7900-as VGA a gépemben [link], és mégis az egyszem 7950-emen játszottam...
De ahogy mondtam, azért akad boldog, elégedett CF-használó is. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen egeret válasszak?
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644, 100% Akksi
- Tmactime MWS-001 elektromos rovarcsapda / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

De ahogy mondtam, azért akad boldog, elégedett CF-használó is.