- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Imilenni: Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
proci985 #35245 üzenetére
Ezzel vitatkoznék. Az egyszeri user nem fog semmit észrevenni, max örül, hogy a FRAPS dupla sebességet mutat. Aztán majd nem fogja érteni, miért lövi le minden noob multiban pl...
Nekem is 4-5 órás, körültekintő tesztelés kellett, hogy a dolog mögé lássak, pedig nem ma kezdtem.... Bár hozzá kell tenni, hogy aki nem pörgős multi játékokon nőtt fel, vagy sokkal lomhább monitora/egere van, az talán kevésbé érzékeny a nagyobb input lagra, így őket nem fogja ez ennyire zavarni, mint engem.
Én ha választanom kéne egy 7850 CF vagy 7950 között egy percig se gondolkodnék... Szerintem az mindent elmond, hogy 3-4 hónapig volt kettő 7900-as VGA a gépemben [link], és mégis az egyszem 7950-emen játszottam...De ahogy mondtam, azért akad boldog, elégedett CF-használó is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3528, 93% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3206
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3397, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest