- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Gurulunk, WAZE?!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
zserbox #32302 üzenetére
"na azért az msi-t nem szidnám ezt a venti vezérlést leszámítva igen is minőségi kis cucc"
Minőségi látszatot keltő. Nekem ne mondd, hogy jó minőségű egy termék, amiből szinte mind ilyen ordító hibával kerül a boltokba, mint a rendszeresen pár másodpercre a 2200W-os hajszáírítót megszégyenítő venti....
Normális minőségellenőrzés mellett ez nem fordulhatna elő. Ezenkívül a felhasznált ventillátor is egy gagyi pici vacak, abszolút nem alkalmas alacsony hangerejű légmozgatásra.
Hiába van rajta memória/vrm hűtő merevítő, meg a sok csicsa, ha letakarékolt ventivel instabil, feltekert ventivel meg nem éppen néma a kari. Egymilliószor elégedettebb voltam a hajlongó nyák-os merevítő nélküli, gagyi műanyag borítású hűtős Sapphire 7870XT-mel, az tudott beton stabilan dolgozni teljesen néma csendben is stabilan, 1500rpm körüli ventivel is.Szerintem ez az igazi minőség, az MSI csak annak álcázza magát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- Quadro FX 570 eladó
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest