Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: FIFINE A6T - Gamer és Streamer állványos mikrofon
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
PandaMonium
őstag
Azért nincs (bár értem, hogy viccből kérdezted), mert minden kártyának más a tuning potenciálja, mindenkinek magának kell kitapasztalnia a kártyáját, de nem olyan nagy dolog ám mint amekkora ügyet csinálnak belőle itt néhányan a topikban.

GPU-Zt én max VRM hőfokok kiolvasására használnék, másra ott az MSI AB.
Egyébként ahogy az előző kommentemben írtam mikor az AB-t tárgyaltuk:
Beállításokban "Unlock voltage monitoring", "Unlock voltage control", "Force constant voltage", stb.-t bepipálni, utána core clock csúszka 1100MHz-re, power limit +20%, feszültség mehet le olyan 1130 környékére.
Az enyém speciel nem egy tuning őrült darab, ennek 1145mV kell az 1100/6000 -hez ahhoz, hogy mindenhol stabil legyen, de lehet neked ugyan ilyen órajelekhez elég akár 1090mV. Szerencsétől függ, hogy milyet fogsz ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- E-book olvasók
- Formula-1
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L15 Gen2 AMD - Ryzen 7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN T4 Plus CHIEFTEC 700W
- Egyedi ékszerdobozka
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő