Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- Yézi: Blekk Frájdéj
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
lowzor
üzenetére
ha az a cél, hogy 1080pre GPU overkill legyen, akkor arra a 7850 CF tökéletes (bár az enyémek kb 20%os gyári GPU tuninggal mennek).
még a júniust várd meg, elvileg akkora jön ki az amd drivere ami a microstutter problémákat orvolsolja, de így sincs probléma az esetek legnagyobb részében.
ha multimonitorozol, ott árnyaltabb a kép, de ha a képernyők számával lineárisan nő a cpuigény, akkor szinte bármennyi GPUt be lehet dobni, úgy se lesz jobb a helyzet.
-
zserbox
őstag
válasz
lowzor
üzenetére
hát addig rá bizony
, bár én úgy vagyok vele hogy jobb az egy kártya kevesebb nyűg...de ha már olyan a lapod ami x8at tud akkor lehet megér egy próbát, mert nem kell mindent átszervezni.
bár a felsőbb kategóriás mindig jobban veszt az árából szóval ahogy éppen jól kijön egy ajánlat hardveraprón
Új hozzászólás Aktív témák
- GIGABYTE GeForce RTX 4080 SUPER WINDFORCE V2 16G - Oazis Computer garancia 2027.05.01.
- RTX3080 és RTX3080 Ti verhetetlen áron!
- MSI RTX 3060 VENTUS 2X OC 12GB - GARANTÁLTAN KIVÁLÓ ÁLLAPOT! - 30 nap próbagarancia!
- Eladó garanciális ASUS ProArt 4070 OC Edition 12 GB
- Sapphire Pulse Radeon Rx 5500 XT 4Gb Videókártya ELADÓ
- OUKITEL G1 Mobiltelefon 24/256Gb dupla sim
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060Ti 16GB GameMax Aero Mini ECO ADATA 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- HP EliteDesk 800 G5 DM Desktop Mini - Intel Core i5-9500T 16GB 256GB SSD (utolsó darab) (ELKELT)
- Bomba ár! Acer Travelmate X314 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
, bár én úgy vagyok vele hogy jobb az egy kártya kevesebb nyűg...de ha már olyan a lapod ami x8at tud akkor lehet megér egy próbát, mert nem kell mindent átszervezni.