Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheClown
csendes tag
válasz
TheClown
üzenetére
Probléma megoldva. Leteszteltem HDMI kábellel és úgy tökéletes volt. Tehát már biztos, hogy a DSUB-ot nem szereti a kártya.
Tehát annak akinek hasonló gondjai vannak, az ne cseréljen gépet, a kártyát se gariztassa, hanem vadásszon egy minimum DVI-os monitort. Azt nem tudom, hogy csak a Sapphire-oknak van-e ilyen hibája, de fórumokon csak azokkal írták.
(Sapphire) Radeon 7800 széria használata DVI-VGA átalakítóval nem ajánlott. -
seederking
őstag
válasz
TheClown
üzenetére
"ilyen kártyát már szégyen használni analog kimeneten, főleg nem FullHD felbontásnál"

Vissza olvasva találkozhatsz ilyen problémával/megoldással.
Nem akarok negatív lenni de sok gariztatásról olvastam föntebb ilyen hibával,amit te tapasztalasz.
Milyen tipus/első tulaj vagy? -
válasz
TheClown
üzenetére
ilyen kártyát már szégyen használni analog kimeneten, főleg nem FullHD felbontásnál (pont ezért már nincs is rajta gyárilag analog kimenet a mellékelt átalakító csak szükség megoldásnak szánt)

1 próbát tehetsz hogy az analog kábelt úgy vezeted el a géptől a minitorig hogy legyen mellette és ne keresztezzen semilyen másik(lan, usb, 220.as kábel) vezetéket akkor nem fogja bezavarni annyira!

Új hozzászólás Aktív témák
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- ÚJ Nipogi MINI PC gk3plus
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10500 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG N-Base 500W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest