- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Amazon Kindle JailBreak
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
TheClown #2714 üzenetére
Na ugye hiába magyaráztam(tunk) már mióta analog bemenet felejtős már 1024 es felbontásra is, és nem csak a 78xx nél és végképp nem csak a Sapphire -nál!
Viszont játéknál nem nagyon előnyös a HDMi (mint már korábban ezt is említettem) ne csodálkozz ha Full-HD nál játék alatt esetleg fekete képernyő fogad vagy körbe egy fekete keret! és ez nem csak 78xx és nem csak Sapphire nél van hanem az összes VGA -n amin van HDMi
Van akinél nem jelentkezik de azok többsége nem 1920.ban használja hanem 1680.ba ott nem szokott gond lenni a hdmi -vel sem! Továbbra is azt mondom inkább DVi -on érdemes használni de a legjobb természetesen a Display Port
Akinek van a monitorán az mindenképp azzal használja, ne sajnálja azt a 3000.Ft -ot a DP kábelra!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gainward GeForce RTX 4070 12GB DDR6X Panther GARI: 2026.07.26.
- BESZÁMÍTÁS! PowerColor RED DEVIL 6900XT Ultimate 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- SAPPHIRE AMD Radeon RX 7900 XTX Vapor-X 24GB GDDR6 Nitro+
- GIGABYTE RTX 5070 12GB GDDR7 WINDFORCE SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- ASUS DUAL RX 6600 XT hibátlan állapotban - eladó!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- Új elekrtomos rollerek 2/3 áron és e-bike dobozban, 1 év garanciával:
- BESZÁMÍTÁS! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest