Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
Zeratul #1413 üzenetére
Én a kicsomagolást értettem alatta. Egyébként ha kibontottad, már használt, ahogy egy kocsi is rögtön csak a használt árát éri, amint átvetted a kereskedőtől.
szasanyi:
Az a baj, hogy sok kereskedőnél már eleve megbontják a csomagot, így nem tudhatod, új hardvert veszel-e.
Zsocó: Alaplap energia-takarékossági beállításait érdemes megnézni, ott is lehet gond.
-
szasanyi
félisten
válasz
Zeratul #1413 üzenetére
...attól hogy ki volt próbálva még nem számít használtnak. - ezzel vitatkoznék, saját véleményem alapján mindenképp. Véleményem szerint csak az az új termék, amit én bontok ki, és használok (próbálok ki) először. A pertested, meg az új, csak ki volt próbálva nálam azt jelenti használt. Önmagában ezzel még nyilván nem sokat veszített az értékéből, de az akkor sem új, és én soha nem is fizetnék érte új árat.
Biztosan nem mindenki osztja ezt az álláspontot, de én már "öreg" vagyok és ragaszkodok bizonyos elvekhez, szabályokhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix RTX 2080Ti 11GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Dobozos Asus GeForce GTX 1080 8 GB -os VGA kártya AkciÓÓ!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 7920 Tower Dual Xeon Gold 6132 (28C/56T) 128GB DDR4 2666MHz Workstation
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest