Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Vic87: Nem tudom mit tévő legyek - tanács kérés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tpangel
csendes tag
Hat en mindenkeppen az 6990re beszelnelek ra, teszteltem mind a 2ot, de ati magasan leverte mind az 580at mind az uj 590et. Nekem per pill. Ati 6990 van a gepemben es teljesen megvagyok vele elegedve. Semmi flickering nincs jatek ill benchmark kozben, a driver ami meg a beta jelenleg 11.4 hiba nelkul fut.
A benchmarkrol meg annyit hogy a 3dmarkot mar nem hasznaljuk eleg regota mert nagyon elfogultak intel szinten, ezert nem is realis amit kihoz eredmenyt.
Nekem egy AMD 1100T 6magosom van huzas nelkul es a 3d mark 11 ( 8-9000) koruli erteket hozott ezzel a karival mig intel 6 magos cuccal 11000 koruli ertekeket, a furcsa az hogy jatekok alatt megis amd muzsikalt jobban ha nem is sokkal de akkor is eleg furcsa.
A metro 2033 benchmark Average 55-60 frame-et hoz full beallitason.
Amiket irtal jatekokat leteszteltem es nalam semmi hasonlo nem is tapasztalhato.
Mondjuk en ha ilyen kariban gondolkodsz akkor tok mind1 melyik gyartotol veszed meg mert mind1ik referencia kari csak a matricat dobjak ra. Nekem mondjuk XFX em van es jelenleg meg nem kapcsoltam at egyszer sem az Overclock switchet, de a gyarto garanciat vallal erre az uzemmodra is.Amugy meg sztem full HD jatek mellett ez a kari tobbet nyujt mint kellene. Igazan akkor tudod kihasznalni ha felmesz magasabb felbontasra, hiszen ahhoz lett tervezve.
A kartya Idle-be 47 fokos stock hutovel, full loadban pedig 88-90 is lehet amit persze egy jatek sem hasznal az atlak olyan 70 fok szokott lenni. mondjuk ez sokban fugg a haztol amiben van.
Az en tesztjeim mind Corsair Obsidian 800d ben vannak raadasul most fogom beleepiteni az EK vizhutesemet amivel sztem lenyegesen alacsonyabb homerseklet erheto el.
Mindent osszevetve en is azt mondom 60-70%al gyorsabb mint az 580 es egyedul ami megveri a karit az 3 db 580 SLI ben de akkor forog a villanyorad rendesen. es arban vhogy nem eri meg. Vmiert az Nvidia kartyak nem jol skalazodnak SLIben.
Akinek driver gondja van a mostanival, az AMD forumon fennt van, hogy nem szabad frissiteni az uj driverrel hanem elobb kompletben el kell tavolitani minden ATI drivert mielott felteszed az 11.4 et, es ez a driver csak a 6990hez jo semmi mashoz
Remelem tudtam segiteni
Udv
tpangel
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrotik routerek
- Formula-1 humoros
- Építő/felújító topik
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- Formula-1
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Programozás topic
- Windows 11
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Afox Geforce Rtx 3080 10g - 6 hónap garancia
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 GAMING OC - Új, 3 év garancia - Eladó
- RTX 4060TI (Garanciás)
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- RTX-es GAMER laptopok + dokkolók + licencek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest