Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deadpapa
aktív tag
Valaki tud nekem segiteni?Eddig még nem huztam a kártyáimat.VAn 2 db 5850 em(MSI refes)És az afterburner és a catalist is csak 775 ig engedi a csuszkát meg 1150 a memót.Ha beirok nagyobb értéket is visszaveszi annyira.Mi lehet a gond?
-
Deadpapa
aktív tag
válasz intercooler #28576 üzenetére
Persze ezek vannak kipipálva de nincs változás.Az MSI jegyzettömböt hol tudom megnyitni (Abban kell átirni?)
-
Deadpapa
aktív tag
válasz intercooler #28578 üzenetére
[ATIADLHAL]
UnofficialOverclockingEULA =
UnofficialOverclockingMode = 0
AccessibilityCheckingPeriod = 0
UnifiedMemoryUsageMonitoring = 1[NVAPIHAL]
ClockDomainIdWorkaround = -1
GenericMemoryUsageMonitoring = 1
UnifiedMemoryUsageMonitoring = 1Nekem igy néz ki alapból.Kicsit több mindent ir mint neked.Töröljem a pluszt vagy csak irjam át a overes részt?Kössz a helpet kezdő vagyok ilyen téren.
-
Deadpapa
aktív tag
válasz DroiDMester #28582 üzenetére
Megcsináltam baba a cucc.850/1225 ön megy ma egész nap a ventiket kézzel toltam 43% ra game alatt 60-62 fok a gpu a memója 86 körül ketyeg.
-
Deadpapa
aktív tag
Én nekem bevált a HIPRO phenomot hajtok 5850 nel és semmi baj nincs.
-
Deadpapa
aktív tag
Szerintem a TÁP témát kicsit tulspirázzák az emberek.Ez is afféle nagyzolás hogy nekem x W os van.
-
Deadpapa
aktív tag
Nekem semmi bajom vele.viszont láttam már cheif et kihalni 500w ost kisebb konfog alatt.Szóval ezen az ember hetekig okoskodhatna.Maradjunk a témánál.
-
Deadpapa
aktív tag
Öcsémnek beujitottam egy 5850 et.Ha csak 1 mhz is huzunk rajta bevillog a kép főleg netezés közben csinálja googla chromenál.Jah és minél sötétebb a képen a szinek annál jobban alul ugy 30% ban.Valaki okosság?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Egyszerű kávé topik
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Autós topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- További aktív témák...
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Zotac RTX 3080 - AMP Holo LHR 12GB (Garancia 2025.05. + 2 év)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest