- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
naksys
senior tag
Kiderült: a kék a rev2-es.
-
naksys
senior tag
A Sapphire 5870 vapor-x rev1 vagy rev2-es NYÁK-ra épül?
Úgy látom van egy barnás nyák meg egy kék nyákos. Most melyik a rev1?
-
naksys
senior tag
válasz
BeLucZ #10147 üzenetére
Nekem 5870 vaporom van és kiválóan működik -bár többektől kaptam privit, hogy a vaporjuk magadta magát.
Egy 5850-el soha nem éred el a 70 teljesítményét. Az órajeleit vsz igen, csak hát az nem ugyanaz..Extreme hűtőt egyenlőre nem lehet beszerezni az 5870-hez és ugrana a gari is. A vapor brutál módon hűt és hangtalan.
Várjál még 2-3 hónapot, akkor már 2/3 ennyiért is megkapod ezeket a karikat, addig meg jó a gx2. Az 50 és a 70 közti kb 20eFt különbség akkor is megmarad, de nem éri meg pl a 70-et megvenni 90 ezerért. (szerintem) -
naksys
senior tag
válasz
Stukker1987 #10089 üzenetére
GPU score kb ennyi, csak az összesítettben húzza le a 6600. Bazz nem akarok még platformot cserélni!!
Persze nem vantage-el játszom csak összehasonlítás képpen nyomtam pár tesztet, hogy mennyi a difi a 4870-hez képest.
-
naksys
senior tag
Az gáz, hogy alapon vantageben az 5870-em csak 15e pont körül teljesít?
Hol van itt a 4870-hez mért dupla teljesítmény?? -
naksys
senior tag
Hogyan tudom az ati vga gpu frekijét a catalyst által engedett nagyobb értékre állítani?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3143, 96% Akkumulátor
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 87% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest