Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: Gyilkos szénhidrátok, avagy hogyan fogytam önsanyargatás nélkül 16 kg-ot
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- hcl: Mér' nem mér?
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Giot
addikt
Akkor lehet egyszerűen csak nem bír el vele a 2x10 centis venti azért fő a VRM rajta. Mint az Twinturbo esetében is. Ott sem volt gond sem a Gpu sem a memó nem melegedett túl viszont a VRM-ek. Viszont az Auras fridge jes-988 egy nagyon jó hűtés azért is mert ráfér 2db a 12 cm-es ventillátor. Csak azt nem tudom hogy felmegy e az 58XX szériára.
Tényleg nem tudjátok milyen hűtők mennek fel az 5850/70 -re? Mondjuk ami tud fogadni 2X12 cm-es ventit? Meg hogy felmegy e rá az Auras.
-
Giot
addikt
Én is bepróbálkoztam anno hasonló akcióval a 4870-emen. Itt van szépség. Alatta hagytam a gyári hűtö alapját. Ez egy brutálisan jó hűtés volt akármennyire toltam a furmarkot 40/45C° felé nem ment a GPU és a VRM-eket is lazán hűtötte. Ami viszont lényeges előtte egy Twin Turbo próbálkozott meg a hűtésével nem valami nagy sikerrel, furmark alatt túlmelegedtek a VRM-ek le is kapcsolt a kártya. A Musashin mekkora ventik vannak? Mert a TT-én 8cm-esek, és azok nem rendelkeztek akkora légszállítással hogy meg tudják szabadítani a termelt hőtől a VRM-eket. Persze az Auras Fridge-en a 2x12cm venti már simán megbírkózott vele.
-
Tegnap ugye nem ment a TV-vel a filmnézés, majd rájöttem erre:
Kiterjesztett képernyő, konfigurálás, képont formátum, YCbCr 4:4:4 helyett a 4:2:2 kellett kiválasztani.
Tegnap estére ettől azonnal lett kép a tévémen, mára ez elmúlt.
Így tövábbra is áll a kérdésem, hogy a rossebb kell hdmi-n kiterjesztett üzemmódban tv-t nézni?

Klónozva jó...
Köszi.
-
CptMisi
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Warzone
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Arc Raiders
- Óra topik
- Suzuki topik
- Robotporszívók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Hálózati / IP kamera
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U 16GB Refurbished
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Zbook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Quansheng UV-K6 adóvevő eladó
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest