Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
válasz
MichaelSD
üzenetére
Hát... remélem nem futok bele ebbe a jelenségbe....
Mondjuk nálam a játékok külön partición/oprendszeren vannak, úgyhogy egy Win7 re-install belefér, hacsak ennyitől megjavul az ilyen hibajelenség.Megszabad kérdezni, hol és mikor vetted?
Az árgép csak ismeretlen cégeket dob ki, azoknál is csak rendelésre és bőven 100K felett.
Miközben az msi legalább 10-15K-val olcsóbb.... -
fsb1000
nagyúr
válasz
MichaelSD
üzenetére
Egyre rosszabb hirek....
A leírásod alapján ez olyan, mint amikor túlhúzzuk a GPU-t és a shader behülyül és egyszinű "csúcsos" háromszögeket dobál a képre.
Hőfokok rendben? És mennyi a gpu frekvenciája, asszem 875-re van húzva a vapor.Ez most egy új 5870 Vapor-X vagy használtan vetted?
Épp most akartam ilyet venni a jó hűtés miatt.
Ejh... -
ffodi
veterán
válasz
MichaelSD
üzenetére
Én 4870-ről váltottam 5870-re. Amíg nem telepítettem újra a win-t addig nekem DX9 alatt, össze vissza csíkozta a képet. Lehet hogy nálad is ez a baj. Próbáld ki az Unigin heaven-be, hogy jó -e a kép ha DX11-ben van, illetve, ha DX9-ben. Ha csak DX9-ben hibázik, akkor ugyan az a baj, mint nálam volt. Ha leszedtem a drivert, akkor megjavult, ha visszaraktam, megint nem volt jó, a win reinstall megjavította.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- DUNE médialejátszók topicja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Synology NAS
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Elektromos autók - motorok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Hobby elektronika
- Microsoft Office és Office 365 topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i7-10510U I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest