- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- gerner1
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
F e Z o
veterán
válasz
PeeterssoN #30627 üzenetére
Ajánlott gépigény : Intel i5 processor or higher / AMD Phenom II X6 or higher Így egyértelműen cpu limited ezzel a procival, tehát teljesen feleslegesen emelsz a kari órajelén.
-
finest
addikt
válasz
PeeterssoN #30625 üzenetére
Ki kell próbálni, de melyik programnak kevés a kari?
-
F e Z o
veterán
válasz
PeeterssoN #30484 üzenetére
Az itt felsoroltak közül bármelyik 400-as elég lesz számodra.
-
netguru10
aktív tag
válasz
PeeterssoN #30484 üzenetére
Egy márkás 400-450W-os bőven elég!
(Corsair,Chieftec,Cooler Master...) -
hülyegyerek
addikt
válasz
PeeterssoN #28722 üzenetére
Nem gőg, nem fölényeskedés, csak szerintem iszonyatosan feleslegesek az ilyen kérdések. Mindenkinek van egy szubjektív véleménye, neked is, nekem is, a többi fórumozónak is, amit befolyásolnak a tapasztalatok (rossz-jó), az érzelmek, a márkahűség, stb, de nem feltétlenül fogsz reális választ kapni a kérdésedre. Tehát neked a száraz teszteket kell figyelembe venned, különben nem fogsz tudni a lényegre koncentrálni.
Példának ott van dangerzone válasza, amiben kiemeli, hogy fogyasztásban sokkal jobb az ati. Na most valakinek ez döntő szempont, valaki meg magasról tesz rá.
-
hülyegyerek
addikt
válasz
PeeterssoN #28718 üzenetére
Google minek van ?
Mégis mire számítasz 5830/50/70 topikban ? Hogy majd azt mondják, hogy ne ? Amúgy összehasonlítások alapján nem egyértelműen jobb az 5830. Valamiben ez jobb, valamiben az. Egy kategória.Pontosítok : Majdnem mindenben jobb a gtx, kivéve a Street Fighter, és a Wolfenstein játékot. Szóval nagyon nem éri meg a csere.
-
BRIKLY
veterán
válasz
Én pont olyan GTX 275-ről váltottam 5850-re,de nem bántam meg,annak ellenére hogy +10.000Ft-omba van.. Én biztos elcserélném a helyedben!
-
Brumi˘
addikt
válasz
Szerintem meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3350
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G9 - i7-1270P I 32GB I 512SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest