- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
Új hozzászólás Aktív témák
-
dangerzone
addikt
válasz
hülyegyerek #28721 üzenetére
Viszont kevesebbet eszik jóval. Meg ha van rá garancia, az is jót jelent. Na meg tud dx 11-et, ami mondjuk max parasztvakításként említendő.
Egyébként kb 10%-kal lassabb a GTX-nél. -
PeeterssoN
őstag
válasz
hülyegyerek #28721 üzenetére
Képzeld mielőtt írtam volna ide elolvastam azért néhány cikket +ezt a kérdést feltettem azon a gtx topicban is.
Nem hinném, hogy csak szubjektív (ergo csakis a radeon 5830 a jobb) választ kaphatok egy szakmai fórumon.Pláne te cáfolod meg a: "Mégis mire számítasz 5830/50/70 topikban ? Hogy majd azt mondják, hogy ne ? " ezzel:
"Pontosítok : Majdnem mindenben jobb a gtx, kivéve a Street Fighter, és a Wolfenstein játékot. Szóval nagyon nem éri meg a csere."Szóval nem értem mire a gőg és a fölényeskedés.
Egyébként minden tiszteletem a szakmai ismeretednek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJSZERŰ! GARANCIÁLIS! RX 6900XT OC 16GB /Dobozos!/Jótállással!/Beszámítás! Posta ok!
- ÚJSZERŰ! GARANCIÁLIS! RX 6900XT OC 16GB /Dobozos!/Jótállással!/Beszámítás! Posta ok!
- Asus TUF RX 6800XT OC 16GB DOBOZOS
- NVIDIA RTX 5060 1 HÓNAPJA VÉVE!
- MSI Gaming X RTX 3080 10GB /Jótállással!/Dobozos!/Beszámítás! Posta ok!
- Töredék áron! Csere-Beszámítás! DJi Air 3 Fly More Combo RC2! Garancia: 2027.09.27!
- 2db UK billes (146 / 147) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest