- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Kuponok....
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- gerner1
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robi BALBOA
őstag
válasz
oxide24 #8647 üzenetére
A Kivel érdemes üzletelni topicban sok piros pontja volt és a Kivel érdemes vigyázni topicban nem volt semmi róla, igaz nemárt jobban utánna nézni, de van egy pár olyan régi arc itt akik már 1000éve boltonak azoktól próbálj szerezni valamelyikük tuti tud segíteni.(én is így vettem a karimat)
-
-
voodoo98
addikt
válasz
oxide24 #8535 üzenetére
Szia,
Nekem október óta van HD5850 Sapphire, és az ég világon semmi bajom nem volt vele.
Egyszer húztam fel 850/1200-ra és azon is ment. 10.2 hotfix driver azért mindenképpen ajánlott, abban már sok minden ki van javítva, amire korábban panaszkodtak.
Szerintem HD5850 egy nagyon jó vétel. -
LEON-T
aktív tag
válasz
oxide24 #8535 üzenetére
Szia!
Nem igazan tapasztaltam eddig hibakat, leszamitva, h kicsit buheralnom kellett a 100hz miatt. Egesz ejjel ment a gepem, es nem jott elo a nagy eger kurzor,v GSOD esetleg BSOD hiba.
Driver telepitesnel sem volt gondom(win7 32 bit, 10.3 beta), pedig kartyacserenel nem telepitettem ujra.
Olvastam valahol, hogy 1.x pci expressel ellatott lapokban nem megy az 5xxx-es szeria. Nem tudom mennyire igaz, mert nem mentem bele a tmaba.
Jatekok teren csak bf bc2-vel jatszottam 1 orat hibamentesen.
Ha igazak a hirek, h hiany van 5xxx-es karikbol, ebbol adodoan dragulas lesz , akkor szerintem invesztalj be egy ilyen kariba. gl
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gyúrósok ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Horgász topik
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Robogó, kismotor
- TCL LCD és LED TV-k
- Filmvilág
- Meghajtók, fájlok, adatok titkosítása (Bitlocker, Veracrypt, Cryptomator, stb.)
- További aktív témák...
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3115
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3530
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest