- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jostee
tag
Hali!
Biosfrissítés óta valamiért keményen belassult a gépem... Néha nem indulnak el dolgok, vagy szimplán csak beáll minden.
Az említett videot megcsináltam: http://rapidshare.com/files/323427864/SNC00199.mp4.html
(nekem csak bsplayerrel sikerült működésre bírnom a hangot)Várom az ötleteket!
-
Jostee
tag
biosfrissítés megvolt, most sem indul pöccre, de nem is felpörgeti a ventillátorokat. most olyat csinál hogy halk tü-tü csipolást hallani, és a nyolcadik ilyennél beindul. 3x újraindítottam és mindig a nyolcadiknál indult... holnap csinálok majd videot vagy valamit, hogy lehessen látni/hallani hogy miről is beszélek.
Azért köszi a segítséget!
-
Jostee
tag
Valaki esetleg nem tudja mi lehet a baj? http://prohardver.hu/tema/amd_radeon_hd_5850_5870/hsz_5850-5850.html
-
Jostee
tag
Sziasztok!
Vettem egy asus 5850-et és egy cx400-as corsair tápot mellé, de gond akadt!
Beszereltem mind2-t, elinindítom a gépet és olyan történik, hogy felpörögnek a ventik 1 másodpercre, aztán leállnak 1 másodpercre és ez ismétlődik... mintha folyamatosan ujraindulna vagy nemtudom... Visszatettem a régi videokártyám (his 2600xt) és gond nélkül megy.
A konfig a következő: Gigabyte GA-M56S-S3, amd athlon64 x2 5600+, 4gb ramSegítsetek pls mi lehet a baj?
-
Jostee
tag
Amúgy meg hogy asus, sapphire vagy mondjuk gigabyte 5850-et veszek az mindegy elvileg ugye? Úgytudom az összes csak referenciakártya...
-
Jostee
tag
Sziasztok!
Egy gyors kérdés:
Szerintetek melyiket éri meg manapság vásárolni? 5850 crossfireben, vagy 5870? Mondjuk egyenlőre csak egy db 5850-et vennék, de később menne mellé mégegy (most szerintem egy is bőven kiszolgálja az igényeimetNincs sok probléma cf-be kötött videokártyákkal?:S
Új hozzászólás Aktív témák
- Műholdaktól is képes segítséget kérni az Apple Watch Ultra 3
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- PlayStation 5
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- OLED TV topic
- Elemlámpa, zseblámpa
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 12GB Zalman N5 MF Be Quiet 650W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest