- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- Gátoljuk meg játékaink halálát!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
kasa85
őstag
válasz
BullKoxa #9890 üzenetére
Szia.Nekem is Gigabyte EP45-DS4-es lapom van.A karit úgy oldottam meg,hogy a első Pci-exp be raktam a Hd5870 et(16x a sebessége az 1es PCI Exp slotnak) A másodikat hagytam üresen(ez már 8x os a PCI Exp slot sebessége ) és a harmadikba raktam a GT220 at (ami 4x es a PCI Exp sebessége),így maradt a következő felállás a HD5870 maradt 16x sebességen a GT220 a harmadik slotban lett 4x es vagyis a HD5870 ed maradt 16x sebességen bármilyen sebesség korlátozás nélkűl.Én is így üzemeltem a gépemet ,és tökéletesen megy.
-
TTomax
félisten
válasz
BullKoxa #9890 üzenetére
Most nem értem... 10ért veszed,ha nem kell ingyen odaadod valakinek?Akkor tényleg 10K a bukó....egyébként miért nem nézed meg a gyártó oldalán vagy a manualban hogy mi van olyankor ha 3 vga van benne?
De én megkerestem neked.... [link]1. 1 x PCI Express x16 slot, running at x16
2. 1 x PCI Express x16 slot, running at x8
(The PCIEx16 and PCIEx8 slots support ATI CrossFireX technology and conform to PCI Express 2.0 standard.)
3. 1 x PCI Express x4 slot
4. 3 x PCI Express x1 slot
5. 1 x PCI slotsTehát e szerint a harmadik mindig 4X-es ezek szerint ha ebbe rakod az nv-t akkor a radeon megkapja a teljes sávszélt...
Na de igazán van a lapnak topicja,bár ezek szerint ott ezt nem kérdezted meg...
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest