Hirdetés
- droidic: Gmail + MI: na mi van bekapcsolva?
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
HW Junkie
tag
Hi
Én nagyon szívesen veszek 5870-et 2GB változatban csak legyen végre (a 6 display portos extrém csoda mint ha valami professional edition lenne félek limitált példányszámmal meg elmebeteg árral számolhatok, plussz kétségeim vannak a display port kimenet HDMI konvertálásának lehetőségével kapcsoaltban plussz kapni sem lehet).
A 2GB-al nagyobb látótávolság beállítható az Arma2-ben, GTA4-ben meg a hasonló rengeteg nagyfelbontású poligonnal dolgozó játéknál. Nekem az kell

Logikus hogy magas árral számolhatok de mivel jön az Nvidia DX11 megoldása is január körül feltételezem nem fogják az égig srófolni mert a cél az hogy az Nvidia-nak esélye sem legyen.
Persze ez mind csak spekuláció részemről de logikusan hangzik nem?
Az jó kérdés hogy az ARMA2 támogat-e crossfire-t.... a gép infóm már nem napra kész majd frissítem, 4870X2 már nincs meg eladtam amíg még volt valami ára, azóta egy núdli régi kártyával szenvedek várva hogy meg tudjam venni a váltást

Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- The Game Awards 2025 - Íme a jelöltek listája
- iOS alkalmazások
- World of Tanks - MMO
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB AeroCool Quantum Mesh 650W
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest