Hirdetés
- sh4d0w: Skywalker: Revealed
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: A végtelenbe...
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
zsole84
üzenetére
Ugyanaz az architektúra, ugyananyi számolóegységgel. Csak előnye lenne szabad lennie a 4850-hez képest, mivel frissebb fejlesztés.
Az RV790 GPU funkcionálisan megegyezik az RV770-el, csak a magasabb órajelek miatt kapott egy zajszűrő kiegészítést, ami a működést nem befolyásolja. Ezt megerősítő 4870 vs 4890 tesztet találni neten dögivel.
Én nem mondtam, hogy a 7770-el laggolnának a játékok. Amit én mondtam, hogy egy lényegesen magasabb memória sávszélességű kártyát nem szerencsés egy modernebb, de kisebb sávszélességűhöz hasonlítani, mert nagyon más a "lelkiviláguk".

Azt mondtam, alapvetően laggosabbak a játékok a kisebb sávszélességű karikon, nem olyan simák, mint a nagyokkal. Talán a mikrolagg nem volt a legszerencsésebb megfogalmazás, inkább jobb a rövid FPS-esés kifejezés.
A 7770 topicban valószínüleg nem fogsz objektív, elfogulatlan eredményekhez jutni, az emberi természetből fakadóan.

(#30130) zsole84: Ha a 2900XT-n ott figyelne 320 helyett 800 számoló, és GDDR5 memória, akkor igen potens kártya lenne. A 7900-ak se véletlen kaptak 320bites memóriát. Csak sajnos a bitnövelés nagyon drágítja a terméket, így szeretik szűkre szabni az árérzékenyebb termékekben.

Új hozzászólás Aktív témák
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- HOWEAR HW ULTRA 3 Call okosóra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing kormányszett
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi