Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#59070464 #28190 üzenetére
Sajnos mindegyik AC hűtő ilyen még most sem árulnak olyan hűtőt aminek NORMÁLIS VRM hűtése lenne! pedig magát a GPU -t baromi jól lehűti, de mitsem ér ha a VRM meg szénné ég alatta!
AC TT Pro is nagyon jó hűtő és viszonylag nem is drága és még meg birkózik simán egy HD5870.el is de annak is pont az a gondja hogy a VRM hűtése meg egy rakat fos!
Azt lehet még megjátszani hogy a gyári hűtésről(már ha megvan még a 5870.edhez) fel kell tenni a fém keretet ami a ramokat és VRM -et hűti és úgy feltenni az AC hűtőt a GPU -ra!
Legalábbis 5850.nél és a AC TT Pro hűtővel meg lehetett ezt lépni bár nagyon minimális barkácsolás kellett hozzá a hűtőn! úgy már egész tűrhető lett a VRM hűtése
-
válasz
Teljesen normális.
Tízmilliószor leírtuk már a topikbam hogy az a hűtő egy kalap szart nem ér. Megvettem: első furmarknál csak néztem, hogy ez most mi? Ezért pénzt kértek el tőlem? Vettem egy Zalmant: azzal már okés volt a dolog
MINIMUM Zalman VF3000A-ra éri meg cserélni, mert itt már normálisan hűtve vannak a VRMek.
-
Gerisz
addikt
válasz
Én úgy tudom ilyen ratyi a VRM hűtése ennek a szettnek.
Igazi jó VRM hűtést nem fogsz szettben kapni, Thermalright VRM-R4 R3 R5-öt amivel le lehet hűteni például passzívan is.Hiába rakott Ő rá MX-4-et sokat nem ér a VRM-nek. Én kicseréltem a Thermalright által adott pad-ot mert úgy gondoltam, hogy azt is ki kell idővel és 30°C-al emelkedett a VRM hőmérséklete.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dobozos Asus GeForce GTX 1080 8 GB -os VGA kártya AkciÓÓ!
- NVIDIA Quadro P4000 8 GB hibátlan, 100%-ban tesztelt állapotban!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ASUS DUAL RTX 2060 SUPER EVO V2 8GB Garanciával!
- Asus GTX1050 OC 2GB GDDR5 videokártya eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Ipad Air M2 11" // Wifi+Cellular // Számla+Garancia //
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" i5-1035G7 8GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest