Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Colos1

őstag

válasz MZsoltee #23081 üzenetére

Az öcsémnél alighanem ez lehet, ő AfterBurnert használ. Nála naponta többször csinálta. Most újratette a wint, egyelőre csak a BC2 -vel, ő már nem fagy. Kíváncsi leszek, hogy mi lesz, ha visszateszi.

Viszont nálam nem csak ennél a játéknál fagy ki, hanem másnál is volt már gond. (AvP, Mass Effect 1)

Amit tegnap este megnéztem:

- A Crysis 2 max 54% -ban terheli a szünetmentest (850/1250), a BC2 most 55% -ban, (830/1250), amikor 850/1250 -en volt, akkor 57% -ban terhelte, de ekkor a crysis 55% volt, mert a proci picit túl volt feszelve. Azaz nem fogyaszt sokkal többet, a 2% = 20VA, ez kb. 15 watt.
    A táp biztos hogy elbírja, viszont lehet egy kis instabilitás benne, így nem zárom ki Cybertrone ötletét.

Tegnap csak 1 órát játszottam, de a hiba mindig hétvégén jött, amikor többet nyomtam. Mondjuk az érdekes, hogy toltam 1,5 órát (1000 ticketes pálya), utána 1 óra szünet, majd a következő menetnél - ugyanezen a pályán - 5..10 perc múlva fagyás.

ATT -vel teszteltem a VideoRAM stabilitását is, 1312 MHz -nél még stabil volt, feljebb nem mentem. Így szerintem enek instabilitása kizárható, meg amúgy is 1250 MHz -ra vannak hitelesítve a rajta taalálható RAM -ok.

Új hozzászólás Aktív témák