- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Colos1
őstag
válasz
MZsoltee #23081 üzenetére
Az öcsémnél alighanem ez lehet, ő AfterBurnert használ. Nála naponta többször csinálta. Most újratette a wint, egyelőre csak a BC2 -vel, ő már nem fagy. Kíváncsi leszek, hogy mi lesz, ha visszateszi.
Viszont nálam nem csak ennél a játéknál fagy ki, hanem másnál is volt már gond. (AvP, Mass Effect 1)
Amit tegnap este megnéztem:
- A Crysis 2 max 54% -ban terheli a szünetmentest (850/1250), a BC2 most 55% -ban, (830/1250), amikor 850/1250 -en volt, akkor 57% -ban terhelte, de ekkor a crysis 55% volt, mert a proci picit túl volt feszelve. Azaz nem fogyaszt sokkal többet, a 2% = 20VA, ez kb. 15 watt.
A táp biztos hogy elbírja, viszont lehet egy kis instabilitás benne, így nem zárom ki Cybertrone ötletét.Tegnap csak 1 órát játszottam, de a hiba mindig hétvégén jött, amikor többet nyomtam. Mondjuk az érdekes, hogy toltam 1,5 órát (1000 ticketes pálya), utána 1 óra szünet, majd a következő menetnél - ugyanezen a pályán - 5..10 perc múlva fagyás.
ATT -vel teszteltem a VideoRAM stabilitását is, 1312 MHz -nél még stabil volt, feljebb nem mentem. Így szerintem enek instabilitása kizárható, meg amúgy is 1250 MHz -ra vannak hitelesítve a rajta taalálható RAM -ok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest