Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Giot
addikt
válasz
00roli00
üzenetére
Jah hát igen de ebben a kariban lapulna még kb 100"Möhözö"

Amúgy meg szerintem is szép, ez a Vapor hűtés ami rajta van. Egyébként a Zalman is szemrevaló teremtés: [link]. De ezt csak halkan jegyzem meg mert mint tudjuk a szépség beza" relatív.
+Motion_Blur:
A Zalman meg az AC közt megy a dilemma egy jó ideje. Biztos van aki aszondja" hogy ez még mindig itt tart? Úgyhogy hagyjuk. tudom hogy mindkét hűtő jó. Kb egy árban vannak.
Erre csak rá kell szánnom magam. Aztán jönnek a tesztek.
Egyébkén meg én csalódtam már AC hűtésben, mint ahogy azt már többször leírtam. Volt 4870-emen AC TwinTurbo és sajnos a VRM ek hűtése nem volt elégséges. Többször lekapcsolt a VGA tesztek közben. Így hát mennie kellett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 100% Akkumulátor
- HP 24" IPS LED FULL HD monitor 24fh 4HZ37AA
- ÚJ Apple Macbook Air 13,6 M4 10C CPU/8C GPU/16GB/256GB - Égkék - Magyar - 2 Ciklus - 3 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4050, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest