Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
laca000
őstag
Nekem extreme beállítások mellett 10781 lett a vége,a proci csak 8596-ot kapott,de én ezt nem értem,ennyire gáz a proci?
a 3DMARK SCORE-nál viszont ott figyel egy nulla!
Mi ez?
De ez is hülyeség,hát az 5870 sokkal erősebb mint az5850!
Mondjuk így is kiszolgál bőven,nincs ami jelen beállítások mellet-1680- megizzasztaná a gépem,minden simán röcc nélkül megy.
A számok pedig csak számok maradnak egészen addig amíg be nem szaggat valamilyen játék full beállítások mellett.
Ha lesz keretem veszek egy brutál állat processzort,hogy ki tudja szolgálni jobban a videókártyát.
Ebben csak az a csavar,hogy ahhoz már monitor is kell majd viszont ilyen Tesco gazdaságos 40.000 ft-os 24 colost nem fogok venni.
Szóval ez így tökéletesen megfelel mert mint említettem semmilyen játék nem akasztja be a gépem.
Mindent maximális beállításokon játszok akadás nélkül,mondjuk arra a HD 4890 is elég volt és elég is maradt volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 480GB SSD
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Dell S3221QSA 32 4K UHD Ívelt Monitor 27% ÁFÁS
- PlayStation 4 Slim 1TB
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi