Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
Glottis
üzenetére
Hát nem tudom... Én eddig a túl gyakori cserélgetéssel csak szívtam... (Mármint főleg anyagilag, nem keveset) Mikor a 3870 helyett kis ráfizetéssel vettem egy refi 4850-et. Olyan 10K ráfizetés volt,+6K volt a hűtés rá muszájból, aztán úgy se lett az igazi, eladtam, vettem egy GW GS-t, az jó volt, de kevés volt az 512 ram, elcseréltem gigásra, de azt meg visszafogta a DDR3 memória, abból lett egy GTX260, az se vált be (fos bughalmaz driver) majd egy 4890. Gondolom, nem kell ecsetelni, hogy így bő 2 havonta váltogatva mennyibe fájt ez a kis móka...
Kedves barátom, akinek én raktam össze gépét (C2D, P35, 2GB ram, 3870) épp a napokban keresett meg, hogy lehet venne már valami erősebbet.... És ha jobban belegondolok, én is simán ellettem volna azzal a karival legalább a GTX260-4890-emig, de még talán az 5850-ig is.... Anyagilag rengeteg maradt volna a zsebemben, minimális lemondás mellett. A 4890 nagyon megérte, 60K-ért vettem, egy év múlva is 40K-t kaptam érte. Az 5850-em 57K volt, bő fél éve, 1 hónaposan, a jelenlegi felhozatalt és árakat elnézve nem hiszem, hogy fél éven belül 50K alá esne az ára.... 
Arról nem beszélve, hogy cserénél nagyon résen kell lenni, mert nagyon könnyen megszívhatja az ember, ha kifog egy betegesebb vagy zajos vagy melegedős konstrukciót.... Sajnos a neten olvasható tesztek sem garanciák semmire. Nekem az rengeteget ér az 5850-emben, hogy teljesen kifogástalanul működik, és semmilyen kompromisszumra nem kényszerít rá. (Hang, hűtés, energiatakarékosság, melegedés terén) Jelenleg a teljesítménye is bőven elegendő az igényeimhez... (1680*1050 max grafika, minimális AA-val)
De szerintem ez nem fog jelentősen változni, a játékkiadóknak sem érdekük olyan játékot kiadni, ami felső középkategóriás karikon ne futna frankón közel maxon.... Majd ha eljön a 28nm-es karik ideje, akkor lesz értelme elgondolkozni a váltáson.U.I: Az nekem nem működés, ha a kari dönti el, milyen játékban, meddig hajlandó működni....
Engem ez a fajta hiba tud a legjobban felidegesíteni....
Új hozzászólás Aktív témák
- Tesla topik
- Gaming notebook topik
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bluetooth hangszórók
- Bestbuy játékok
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Spórolós topik
- World of Tanks - MMO
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4031
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Kedves barátom, akinek én raktam össze gépét (C2D, P35, 2GB ram, 3870) épp a napokban keresett meg, hogy lehet venne már valami erősebbet.... És ha jobban belegondolok, én is simán ellettem volna azzal a karival legalább a GTX260-4890-emig, de még talán az 5850-ig is.... Anyagilag rengeteg maradt volna a zsebemben, minimális lemondás mellett. A 4890 nagyon megérte, 60K-ért vettem, egy év múlva is 40K-t kaptam érte. Az 5850-em 57K volt, bő fél éve, 1 hónaposan, a jelenlegi felhozatalt és árakat elnézve nem hiszem, hogy fél éven belül 50K alá esne az ára....