Hirdetés
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Klaus Duran: Kellemes Ünnepeket.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
hege01
tag
válasz
_Fefe_
üzenetére
A 3d profilt úgy adtam meg hogy furmark-al felhúztam normal sebességre a gpu-t, tehát így a feszt is emelte.
Azt észre vettem hogy ha ráklikkelek az att-re a tálcán, akkor a <Hardwer> menüben alul megjelenik a két profil, az aktuális mellett egy kis szürke karika, viszont ennek zöldnek kéne lennie szerintem. Tehát valamiéert nem jól működhet.(#12429) CptMisi Igen , így is fagyi.
Viszont most toltam BFBC2-t egy fél órát és most nem vette vissza az órajeleket, lehet hogy nem is attol van a lag időnként.
Nem tudtam mi hiányzik nekem
, a 8800Gt-vel gyönyörűen ment lag nélkül mediumban.Üdv.
-
Colos1
őstag
válasz
_Fefe_
üzenetére
Az Afterburnert már próbáltam régebben, de rendszerindítás után nem volt hajlandó alkalmazni a beállításokat.
Minden egyes alkalommal kézzel kellett rányomnom, hogy menjen. De ha leállítottam a progit és újraindítottam, akkor már ment...Csak az auto indításkor nem volt jó. 
Azért akarom amúgy változtatni, mert most 850/1250 -en járatom 3D-ben, és már így is 90 fokra felmegy, 33%-os fordulattal... meg szeretnék még feljebb menni, és nem szeretem 90..100 fokon üzemeltetni a GPU-t..
Új hozzászólás Aktív témák
- DUNE médialejátszók topicja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- VGA kibeszélő offtopik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ZOTAC GeForce RTX 3080 AMP Holo 10GB GDDR6X 320 bit
- 27% - MSI GeForce RTX 4060 VENTUS 2X WHITE OC 8GB GDDR6 Videokártya
- GIGABYTE RTX 5090 32GB GDDR7 AORUS XTREME WATERFORCE - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- GIGABYTE RX 9060 XT 16GB GDDR6 GAMING OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- NVIDIA RTX 3080 Ti 12GB GDDR6X Founders Edition Eladó!
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% (1év Garancia) Akár új akksival is kérhető!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
, a 8800Gt-vel gyönyörűen ment lag nélkül mediumban.
Minden egyes alkalommal kézzel kellett rányomnom, hogy menjen. De ha leállítottam a progit és újraindítottam, akkor már ment...Csak az auto indításkor nem volt jó.