- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Argos: Szeretem az ecetfát
Új hozzászólás Aktív témák
-
Giot
addikt
válasz
TomiLi #11791 üzenetére
Én a jelenlegi konfigom csak összeraktam és nincs gond. Illetve ami mégis az meg nem zavar minimális. És valóban ha pozitív a dolog azt olyan természetesnek vesszük. Soxor már magam is untam hogy ezt írtam mindig "hát nálam nincs gond" más meg szídta mint a bokrot......... akkor csak arra gondol a delikvens hogy ott a másiknál lehet valami hiba. Még annyit hogy jó az ha új ATi-t vesz az ember csak ne a tegnap piacra dobott fejlesztést vegye, hanem amivel már vannak tapasztalatok. Nekem 3 hónapja van meg a Sapphire 5850 Toxic nincs rá panaszom igaz ehhez át kellett esni egy Bios cserén, mert gyárból nagyon antituningos Bios-al jött ki. de ezt Sapphire-ék javították és írtak hozzá egy másik hivatalos Bios-t ami kiváló.
(#11792) Armor72: Jaja a szoftveres háttér, ház dolgoznak rajta a srácok és próbálnak minden eshetőségre felkészülni na ez az ami nem könnyű. Bár azzal ma már nem értek 1et hogy címfüggő hogy milyen VGA-t vegyen valaki. Talán a GTAIV amivel sok rossz tapasztalat volt, de azok sem a saját tapasztalataim, és én leginkább abban bízok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest