Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Alza+ Megéri?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
BadGe
aktív tag
Te LordX, hogy mosolyogjak végre, hogy megértsd :) Nem gondoltam volna, hogy ennyire nem nyilvánvaló, hogy baromságot írok :) Ezért írtam, nagybetűvel, nehogy valakinek elkerülje a figyelmét, és olvasás után elgondolkozzon, hogy vajon nem oltári nagy baromság ez?, De most komolyan kibaszott rosszul érzem magam, hogy még magyarázni is kell, annál is inkább mert így nehezen fogsz tudni kiszálni a sértődöttésgedből. ->> helyes válasz egy smiley
1. "mesterséges kékhalál" :)
2. "fagyasztják a gépet" :) "ettől hűl a proci"
3. a BSOD-t gyorsan váltogatják a még futó programokkal :)
4. előgenerált :) BSDO-tól a windows gyorsabban fagy ha _akar_ :) :) ...mert már bent van a kessben :)
BSDO - Blue Screen Of Death
Na szóval, bocs, legközelebb még nagyobb baromságot írok, hogy a kezdő egyetemistáknak is feltűnjön :)
Ge.
ui.: de igazad vana, lehet, egy ezzel a teljesen laikus látogatókat feleslegesen vezetem félre. elnézést kérek! ki kell jelentenem, hogy a _fagyástól_ nem hűl a proci :)
Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Óra topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Androidos fejegységek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hobby rádiós topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4061, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i3 / i5 I 6-8GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest