Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bambano: Bambanő háza tája
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
BadGe
aktív tag
1200-as TB, még az elején gyorsan kipróbáltam, hogy mennyit bír és a SoftMenuIII-ban a szorzókat állítgattam, így lett 1333-as. (nem ezen járatom mert sajnos nagyon meleg. 55 fok, használat közben 59-60) minden esetre én nem is tudtam, hogy az Amd-k szorzózárasak lennének... (még szerencse)
-
zsborbas
aktív tag
Jól olvastad, jól értetted. Igen, nekem is egy 1,4TB (266) van és szorzózár mentes gyárilag. Sorozatát ne kérdezd, nem tudom, és e miatt nem is fogom levenni róla a WBK68-at. :) Egyébként ezzel a hűtővel 1533-ig próbáltam húzni, de ott már nagyon melegedett. Ja és az FSB-t nem kell bántani a tuninghoz. Ez sem utolsó szempont, ha a RAM-ot nem karod cserélni. :) Nem fagyott, de 'jobb a békesség alapon' visszavettem 1466-ra. A mai napig így megy, semmi fagyás, csúcson járatva (SETI vagy UD max prioritással) 60 fokig meg fel. ASUS A7V133-C-ben.
Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- iPhone topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fallout 4
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- PlayStation 5
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Milyen videókártyát?
- Filmvilág
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus CM 500W
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 2 Budapest,/MPL/Foxpost
- Új kijelzős! HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest