Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- aquark: Zsebszámológépek
Aktív témák
-
Sensut
őstag
Igazad van,a te esetedben minden MHz számít, viszont én azt nem értem akkor,hogy miért kell mind nap kiadni egy processzort pár MHz különbséggel. Nem volna mindenkinek kedvezőbb ha azt mondaná a cég, hogy tessék, most itt van az új 3000-es,egy ideig legyen ez elég, jövőben jön a 4000-es.Nem kellene akkor havonta szaladnunk az üzletbe procit cserélni,megvennénk a legjobbat, ha már kell és tudnánk,hogy egy ideig jobbat nem várhatunk,mert a legjobbunk van.Gyüjtenék a pénzünket amíg megjelenik az újabb.Így a büdös életben nem fogunk lépést tartani a fejlődéssel,ha minden nap rádobnak egy lapáttal.Ez egy ördögi kör.Legalábbis nálunk (Erdélyben) lassan már csak a gépekre kezdünk költeni (tisztelet a kivétel = most már magam is).
-
Sensut
őstag
Megaherc, gigaherc- ezek lassan már csak a régészeknek jelentenek valamit. Nem is tudom minek aprózzák a gyártók ennyire a dolgokat: 2200+ vagy 2400+? Mit jelent az a 200 MHz a 2 GHz mellett? Valamikor régen ha lecseréltem egy 133-ast 200-asra, tapasztaltam is valami sebességet a pénzemért, na de ma még 1GHz-nyi plusz se jelent annyit. :(((
Szerintem ez az egész technologia kifútóban van és a gyártók már azt se tudják mivel tarthatják fent hagyományos versengésüket. Mi a fenének kell 4 GHz, míg létezik egy kib...szott játék is a piacon, mely képes nem futni rajta. Processzor ide vagy oda, ma már egész más alkatrészek befolásolják egy gép teljesítményét (pld. egy jó videokártya). Nemrégiben cseréltem ki az 1400+ -omat 2400+-ra, de mondhatom, szinte hiába. Bár fektettem volna egy profi videokártyába :((
Aktív témák
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- Milyen okostelefont vegyek?
- VR topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Gyúrósok ide!
- Telekom mobilszolgáltatások
- AI, GitHub Copilot, Claude, Gemini
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- AMD Ryzen R9 5900X 12Mag / 24Szál / 3,7 / 4,8 GHz / 22 Hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM4 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- Intel Core I7 12700K
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ Intel LGA 1700 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- AMD Phenom II X6 1090T Black Edition Hatmagos AM3 processzor, + CPU hűtő
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest