Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
Aktív témák
-
Sensut
őstag
Igazad van,a te esetedben minden MHz számít, viszont én azt nem értem akkor,hogy miért kell mind nap kiadni egy processzort pár MHz különbséggel. Nem volna mindenkinek kedvezőbb ha azt mondaná a cég, hogy tessék, most itt van az új 3000-es,egy ideig legyen ez elég, jövőben jön a 4000-es.Nem kellene akkor havonta szaladnunk az üzletbe procit cserélni,megvennénk a legjobbat, ha már kell és tudnánk,hogy egy ideig jobbat nem várhatunk,mert a legjobbunk van.Gyüjtenék a pénzünket amíg megjelenik az újabb.Így a büdös életben nem fogunk lépést tartani a fejlődéssel,ha minden nap rádobnak egy lapáttal.Ez egy ördögi kör.Legalábbis nálunk (Erdélyben) lassan már csak a gépekre kezdünk költeni (tisztelet a kivétel = most már magam is).
-
Sensut
őstag
Megaherc, gigaherc- ezek lassan már csak a régészeknek jelentenek valamit. Nem is tudom minek aprózzák a gyártók ennyire a dolgokat: 2200+ vagy 2400+? Mit jelent az a 200 MHz a 2 GHz mellett? Valamikor régen ha lecseréltem egy 133-ast 200-asra, tapasztaltam is valami sebességet a pénzemért, na de ma még 1GHz-nyi plusz se jelent annyit. :(((
Szerintem ez az egész technologia kifútóban van és a gyártók már azt se tudják mivel tarthatják fent hagyományos versengésüket. Mi a fenének kell 4 GHz, míg létezik egy kib...szott játék is a piacon, mely képes nem futni rajta. Processzor ide vagy oda, ma már egész más alkatrészek befolásolják egy gép teljesítményét (pld. egy jó videokártya). Nemrégiben cseréltem ki az 1400+ -omat 2400+-ra, de mondhatom, szinte hiába. Bár fektettem volna egy profi videokártyába :((
Aktív témák
- iPhone topik
- OTP Bank topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Amatőr csillagászat
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Azonnali mobilos kérdések órája
- E-roller topik
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- További aktív témák...
- Eladó egy AMD Ryzen 5 7600 processzor
- Intel Core i9-10850K 10-Core 3.6GHz LGA1200 (20M Cache, up to 5.20 GHz)
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ Intel LGA 1700 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM4 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- Intel I7-7700 / Beszámítás OK! / Akciós!
- Dell Latitude E6440,14",HD+,i5-4300M,4GB RAM,320GB HDD,DVD+RW,WIN10
- 228 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- LENOVO TABLET 10 (N4100),10.1",WUXGA, 2-IN-1 TABLET,Ceruza,LTE kártya,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 86%
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900 / RTX 3090 24GB / 32GB RAM / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest