Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
Aktív témák
-
Sensut
őstag
Megaherc, gigaherc- ezek lassan már csak a régészeknek jelentenek valamit. Nem is tudom minek aprózzák a gyártók ennyire a dolgokat: 2200+ vagy 2400+? Mit jelent az a 200 MHz a 2 GHz mellett? Valamikor régen ha lecseréltem egy 133-ast 200-asra, tapasztaltam is valami sebességet a pénzemért, na de ma még 1GHz-nyi plusz se jelent annyit. :(((
Szerintem ez az egész technologia kifútóban van és a gyártók már azt se tudják mivel tarthatják fent hagyományos versengésüket. Mi a fenének kell 4 GHz, míg létezik egy kib...szott játék is a piacon, mely képes nem futni rajta. Processzor ide vagy oda, ma már egész más alkatrészek befolásolják egy gép teljesítményét (pld. egy jó videokártya). Nemrégiben cseréltem ki az 1400+ -omat 2400+-ra, de mondhatom, szinte hiába. Bár fektettem volna egy profi videokártyába :((
Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- PlayStation 5
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Asztalos klub
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen processzort vegyek?
- Projektor topic
- Wi-Fi helyett koax? Igen - így működik a MoCA
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 5 7500F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 9 9950X - Új, 1 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 8500G/7600/8700G/7800X3D processzor 3 év 27% áfa
- ÁRCSÖKKENTÉS Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest