Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- biistvan: Notebook billentyűzet mellett ragados a burkolat
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- petipetya: Nagy chili topic. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
paleinho
üzenetére
jah, az már majdnem 280 X OC... ami volt. Lehet fikázni a 1060 is, meg hogy mire elég, de YT videókat ([link], [link]) nézek egy hete... és bizony jó cucc az. A háttér engem nem izgat, hogy jujj, kellene MAJD még ram. Ha kell MAJD, akkor veszek MAJD másik VGA-t. A használt, szarrá húzott, "rajtam keresztül" garis VGA-kat is hanyagolnám. Inkább egy új, szar 1060, mint a legjobb 480 használtan.
Habugi: rengeteg VGA-d volt, tudhatnád, h gyártó és megoldás (verzió, típus) kérdése a hang. Ahogy van dualX és Vapor is, nV oldalon is van jó hűtés. Nyilván nem a legolcsóbb, 1 ventis, 1 hőcsöves lesz az. Ha hangos, akkor fél év és víz, esetleg csere.
Ahogy nézem, 480@4GB van még 75 körül, kicsit sokallom, ls gondolom abból is a 8 GB verzió a valami...
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Saab, Volvo topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Interactive Brokers társalgó
- Háztartási gépek
- Eredeti játékok OFF topik
- Elektromos autók - motorok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- AMD AM4-es HP OMEN 25L GT12 alaplapok - B550 chipset
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

kommenteket se olvastam. De ha lenne szőnyegem akkor ink feltenném az asztalra...már csak az első két venti miatt is