Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- daninet: Automatikusan fordított magyar feliratok AI segítségével
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Habugi
addikt
válasz
Apucy01
üzenetére
Holnap indul az Escape from Tarkov open bétája.., mard fel magad a honlapjukon a regisztráltak listájára és reménykedj h kapsz bétakulcsot, egy hétig mehet majd vele a móka elvileg.

Btw.., FPS ügyileg én most a Fallout 4-el csapatom el a felesleges óráimat, 12euróért sikerült lőnöm egy Steames GOTY verziót nemrég.
-
válasz
Apucy01
üzenetére
SW BF2 milyen lett? Amikor megjelent, akkor a hype-ba belenéztem, de amúgy nem igazán.
Továbbra is két megoldást látok jónak a véristvánok ellen: MWO féle 1 játék, egy élet (esetleg 3, van olyan klánharc is). Ha elfogy, akkor nézed a többieket. Hamar meg lehet tanulni, h okosan és nem erősen kell játszani.
Másik, a HotS féle verzió: respawn van, de a játék felétől már 50-60 sec is a kispad. Mivel 5v5, így 1-2 hős kiesése nagyon is meghatározó a vége felé. Amikor először játszottam profikkal, akkor csak lestem, h nem is az objective-ra hajtanak, hanem az egyesével respawnoló ellent elkapják csapatosan. Így XP-vel elhúztak több szinttel és a respawn idő növekedésével végül odaporoszkáltunk a core-hoz és szétkaptuk. Csak pislogtam.
Igazán ez és a csalók amik megbuktatnak nálam egy játékot. BF3 is azóta nem tetszik, h a srác felállt egy platóra és gépágyúval osztotta a fejeseket, még a repülőknek is...
Ha sok pízem lenne, akkor nem is agyalnék, hanem régi jó címeket megvenném, leporolnám (komolyabban, nem csak remastered textúra és w7 64 bit támogatás). Ott a Deus ex eléső rész. Szuper története van, jó a körítés, meg minden egyben. Vagy az Unreal elfelejtett single részei, a Return to na pali és az awakening. Vagy a Quake 4, ET:QW. Esetleg konzolról a Colony wars: red sun.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Hardcore café
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Vezetékes FÜLhallgatók
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Windows 7
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vicces képek
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 Kérlek olvasd végig a hirdetést
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)