Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- votlage71: Kábel menedzsment
- Balázs2: Gmail
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- btz: Internet fejlesztés országosan!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz
Apucy01 #4262 üzenetére
Mondjuk ugy hogy hazátlan kujzorgó, aki elkövette azt a hibát, hogy Szolnokon ragadt le, mert ott találta meg a szerelmet.
Ződ az van, mindig is volt nekem. Csak cpu a piros mert hozzámnőtt. Bár sokan lebeszélnek rola, emiatt fölösleges teszteket szoktam futtatni. Persze arra már senki nem méltó hogy lereagálja. Fx topic.
Egyébként raktárvezetőnek csúfolnak, ami egyenlő egy túlfizetett csicskával. De könnyebb felsorolni mi nem voltam mintsem hogy mi igen...SWG3... na már megint kiguglizom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Filmvilág
- Az NVIDIA és az AMD leadja a kínai chipeladásokból érkező bevétel 15 százalékát
- Hardcore café
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3092, 98% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest