Hirdetés

2024. június 25., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:04:18

LOGOUT.hu

Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed kérlek olvasd el a téma összefoglalót vagy használd a keresőt. Az esetek döntő többségében megtalálható a válasz! Kérlek itt töltsétek ki ezt az [EXCEL] táblázatot értelemszerűen, hogy lássuk kinek, milyen driverrel, monitorral, kártyával, hogyan működik a VRAM órajel visszavétel, illetve itt írhatjátok az esetleges problémákat.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#8806) ßrainiac


ßrainiac
addikt

lol, a tegnapi update ota nekem is csinalja ezt az 5-10 sec-en beluli beakadozast..

Viszont nem 1-2 meccs utan, hanem mittomen, 5-6 utan, majd ujra sem inditom a jatekot es a kovetkezo mar jo. Utana elteltek orak problema mentesen, majd megint elojott. Itt mar ujrainditottam a jatekot, de az akadozas ugyanugy megmaradt.

Es a kovetkezoben is...

Nehezen tudom elkepzelni h AMD gond lenne :/ Az update elott nem csinalt ilyet. Ami mondjuk meg lehet gond az az Instant replay, arrol el tudom kepzelni h esetleg hibasan mukodik es az okozza, mert amikor RAM-ra allitottam annak a bufferet, kibaszott a jatek errorral. Amikor atraktam SSD-re, minden okes volt. Lenyeg a lenyeg, ha RAM-ban is van, nem kellett volna h beteljen, mert mindig van szabadon kb. 4-5GB rendszermemoriam. 1080p 30Mbps bitrate-tel ha az instant replayes utso 5 perceket nezzuk, nem haladja meg ezt. Azt gondolom, hogy nem uritget megfeleloen. Es ha HDD-n is van, es nem crashel el, akkor is vmi beszarik.

Vagy hat az update.. nemtom.

Jah igen.. Warzone-rol volt szo :DD

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.