- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yézi: 10 év
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- [Re:] Deezer - A francia Spotify?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed kérlek olvasd el a téma összefoglalót vagy használd a keresőt. Az esetek döntő többségében megtalálható a válasz! Kérlek itt töltsétek ki ezt az [EXCEL] táblázatot értelemszerűen, hogy lássuk kinek, milyen driverrel, monitorral, kártyával, hogyan működik a VRAM órajel visszavétel, illetve itt írhatjátok az esetleges problémákat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomko78
őstag
Szerintem nem , itt látszik ebben a tesztben nincs azért olyan nagy difi egy 3600 illetve egy 3900x cpu közt [link] , én sose vettem észre hogy a cpu kevés lenne , inkább a játék hibája vagy driver , pl Cod WWII alatt vannak ilyenek ha célzok akkor van 160 fps de ha leveszem a célzást akkor 70-80 fps ez inkább driver hiba , de pl Cod mw ott is valami olyasmi van hogy pl normál textúrán vígan van 1080p 144 fps de highon is 144 fps lazán megvan , csak egy idő után elkezdi zabálni a memóriát high textúra mellett
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS Dual GTX 1660 SUPER OC 6GB DDR6 Videokártya!
- Asus Dual RTX 2080 Ti 8GB GDDR6 352bit!!! Beszámítok!!!
- ZOTAC GeForce GTX 1080 8Gb ArcticStorm+Raijintek Triton 240mm radiator (+ventilátorok és fittingek)
- EVGA GeForce GTX 1080 Ti FTW3 GAMING iCX 11GB
- Eladó MSI GTX 1660 Ti 6GB Jó állapotban, karbantartva
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Watch 5 /12 Hó Garanciával
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged