Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Exodion

    aktív tag

    válasz Csokifalo #11662 üzenetére

    :C Szep! Addig nincs sok problema ezzel a hazzal amig az USB3 csati nem a lap aljan van, akkor viszont jon a fejvakaras.
    Nekem a "front" ventik is befele huznak levegot -> 6be (also, elso), 3ki (felso). Igy van gy max terheles alatt 70C -s 3900X -em egy hoeromu mellett :DDD .

    Viccet felreteve hogy temanal maradjon ez a hozzaszolas is, az 5700 XT -vel hardware szinten teljesen elegedett vagyok, DE driver szinten egy 3m -el a foldalatt levo szartar az egesz jelenlegi allapotaban.
    - DX9-11 tamogatas az mintha nem is lenne, amolyan kutya vacsoraja lampaoltas utan. Vagy vagyse, ugye sokan hivatkoznak itt az AC jatekokra, de lehet meg mondani jo sokat (FF13 osszes, stb)
    - DX12 az jooooo kiveve ha "ujabb" featureset -et kellene hasznalni, pl ROV (Rasterizer Order Views) es voala van egy 1.2Kg-os papirnehezek. HA ez be van kapcsolva akkor a kartya az NV 1650 -esenek szintjet SEM hozza. Akkor mar nem is tunik olyan veszesnek az RTX: ON 50% FPS-e, mert ez esik cirka 80%-ot.
    - VULKAN? Na az elsorangu. :R

    Eladni biztosan nem fogom de ha nem viritanak valamit nagyonsurgosen akar az 5*** -os szerival akar a "Big"Navi -val es az RTX3*** -os szeria sem akar majd SpaceInvader-t jatszani akkor visszamentem a zold oldalra. Ez meg viccnek is rossz amit itt drivernek hivnak - nem stabilitas szempontjabol mert azzal semmi bajon, egesz egyszeruen a keretrendszerek tamogatasa egy kaosz.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés