- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
HeavyToys #5625 üzenetére
A monitor EZ lesz. (ez az egyetlen, amiben biztos vagyok
)
Hmm... Az alaplapot nem tudom, EZ végülis 5k-val olcsóbb, mint amit kinéztem Asus-t... Proci szinte biztos, hogy 3870K (lehet, hogy nem fogom kihasználni, de jó ha van tuningpotenciál...)
Ram az 1866-os HyperX, táp is kb megvan, hogy mi.
Lényegében az alaplap és a ház kérdőjeles még. A8-ból ugye érdemes megvenni a legnagyobbat? (Bár nagyon tetszik a 65W TDP-s változat ebből a szériából, de az viszont szorzózáras)
Fő(bb) felhasználási területek: photoshop, fullhd filmek, vmennyi játék (nem zavar ha nem megy maxon, csak fusson folyamatosan), zeneszerkesztők (flstudio, pár vsti, talán timecode rendszer is). Ezért gondoltam jó választásnak a Llanot, mert elég sokoldalú cucc, ha meg nem elég játékra akkor kap majd később egy 6670-et. : ) Nincsenek túl nagy elvásársaim, ha közepes felbontással (pl 1440x900), medium beállításokkal élvezhetően tudok játszani újabb játékokkal, akkor már teljesen elégedett leszek. (És ezért gondoltam a K-s procira, ha vmi miatt mégis húzni kéne az fsb-t, gpu-t.)
Viszont sokat menne a gép, ezért fontos az alacsony fogyasztás idle-ben (ha csak steam letöltés megy, stb...), valamint hogy csendes legyen (éjszaka).
Silentfrog: pre-pasztázott hűtőnél simán megoldom a gépösszerakást, csak eddig nem tudtam, hogy létezik ilyen. Remélem ezek nem "sülnek" rá a procira.
Taifa Díaz: ez elég durva, haver is hasonlóan járt, még a proci lába is elgörbült... :\
Amúgy minden tanácsot, véleményt szívesen fogadok! Köszi mindenkitől, hogy ennyire segítőkészek vagytok! : )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Llano" APU topik
- FM1 tokozás
- Négy, három, vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Llano (Husky/K12 & VLIW5):
A8-38xx, A6-36xx/3500, A6-34xx/3300, E2-3200
- Intel Core i9-13900 24-Core 3.0GHz LGA1700 (36M Cache, up to 5.60 GHz) Processzor!
- Intel Core I5-8600K
- Új,bontatlan,dobozos, számlás,garanciás 7800X3D CPu.
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5-8600K 6-Core 3.6GHz LGA1151 (9M Cache, up to 4.30 GHz) Processzor!
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3092, 98% Akkumulátor
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- LG UltraWide 25UM58-P LED Monitor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest