- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Ivqkzy-: 2. gépem
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
snake1977
őstag
Értem, akkor én néztem el!
Én a nero-val készitek egy boot cd-t, a boot image file-t ajánlja fel alapból a néro, igy már a boot meg van oldva, mellé behúzod a flasher programot és a *.bin file-t, egyetlen hátránya ha frissited ezzel a módszerrel hogy nem tudod lementeni a régi bios-t, bár ha több verziót szedsz le, akkor érdemes cserélgetni és próbálkozni melyikkel jobb, de vigyázz, olvasd el a verzió mit tartalmaz, nehogy a cpu-d ne ismerje fel ha valami nagyon régit nyomatsz rá.
-
snake1977
őstag
Köszi Ko9, de még hűtést is kéne aplikáljak rá, meg most amúgy is inkább a htpc-s projektem felé kéne már forduljak, ez túl nagy küzdés most nekem, ha legalább agp-s lenne..
Egy 512-es ddr-nek jobban örülnék helyette
Szerk.: a memókat ugyanabban a slotban tesztelted? Ha igen akkor próbáld mindhárom memóriát mindegyik slotban slotban tesztelni.
-
-
-
-
-
mrgg
tag
Na igen, a GUS kicsit más az Sound Blaster-hez képest, de tetszik!
Nekem is vannak ISA foglalatba való Creative cuccaim, 2db SB16, ebből az egyiknek a szíve a Vibra 16, a másik meg gazdagabb áramkörileg, illetve egy darab AWE64... Szóval egy kicsit, de ismerem őket hangminőségileg...
Yamaha hangkártya? Mennyiért szerváltad te azt? -
mrgg
tag
Én valamiért azt mondom igen, pedig nem ismerem az Bartonokat, sem az ATi videókártyákat tüzetesebben, de nem gyenge cuccok, és nem sok dolog kell mellé egy komplett géphez... Szerintem igazán te tudhatod, hogy neked megérte-e, példaként én vettem egy szép kis dobozos Ultrasound PnP-t Yutani-tól, bátyám panaszkodott, hogy ilyesmire költöm a pénzem, de én teljesen elégedett vagyok vele, nekem megérte...
(Aztán hogy megint elköltöttem oldschool cuccokra a pénzem, na az nem zavar...
)
-
uhhh a létező talán legjobb 462-es lap... a V2.0-k ritkák drágák és baromira mennek
akkor a procid lesz a limites.. esetleg a memókkal eljátszadozhatsz.. oszd vissza és/vagy kínáld meg őket némi feszel...
nekem pl a Patriot 600-as DDR ramok ha alapon van a ram fesze 2,6V akkor aWin kékhalálozik, fel kell rakni legalább 2,72-re, tök mindegy hány MHz-en van -
hmmm 1,6-os példányról nem hallottam, persze ez nem azt jelenti hogy nincs.. lehet annak télleg csak annyi kell, vagy a biosban rosszul van beállítva.. lődd be neki az 1,65-t kézzel...
Milyen lapod van alá? lehet az nem íbrja a magasabb FSB-t...Urak! Ígértek nekem 1,5GHz-es Tualatint, valami Engineering Sample... Erre mondjuk még azt mondom, hogy TALÁN. De a srác aszondja hogy ebbe már 1MB a gyorstár.. .szerintetek?
-
mrgg
tag
Ejj, én is örülnék egy olyan lapnak...
De nekem csak egy Asus P4T533-C jutott, S478+Rambus kombóval üzemel, de természetesen rossz, és a processzor is, ami benne volt, beázott a ház amiben volt...
A memóriát kéne még kitesztelni, de ha nem is menne, kulcstartónak akkor sem rossz...
-
ko9
addikt
Na akkor erre mondjon valaki valamit.
Szétszedtem a gépet, ki a procit, begrafitoztam ahol kell, összerakom, és csipog a bios... Na mondom nagyon jó, maradok szorzólockos...
Szédszedtem, leradíroztam, összeraktam, gép on, bootol frankón. Bementem BIOSba, és próbaképpen átállítottam a BIOS-t 12x-es szorzóra. Win feláll és a CPU-Z már 12x-es szorzót ír ki, 11,5 helyett
Úgylátszik nagyon jó procit fogtam ki
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest