- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Tele a hócipőm
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sebesseg is kell, vagy fontosabb, hogy halk legyen? Nincs Teac driveod? Ha nem a generikus OAKCDROM.SYS-t, hanem a sajat driveret hasznalod, abban lehet limitalni a sebesseget. Akkor lassulni fog, de elcsendesedik
Azt nem tudom, hogy mas drivevval mukodik-e (szabvany ATAPI command a sebesseg limitalas), en anno TEAC drievval hasznaltam ezt.
Rakerestem a googleban, itt a driver: http://vogonsdrivers.com/getfile.php?fileid=1457&menustate=0
-
-
jokeph
nagyúr
Esetleg SCSI változatok ?
Abból volt 2 plextor-om, 40x, CD/RW és DVD/R kombó - bár ezek valszeg 99 utáni verziók már.
A tálca kiadás/behúzás roppant gyors volt, de nem hangtalan, fogaskerék/fogasléces megoldás, de nem is szakad el soha a befőttesgumi ékszíj.IDE-ben volt Sony 40x, 99-es, de egy évet bírt aztán kuka, kár érte, kiváló ügynök volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Spórolós topik
- Assetto Corsa EVO
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Társasház, szomszédok, zajok, együttélés.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- Gyúrósok ide!
- VGA kibeszélő offtopik
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3500
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest