- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- gerner1
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
Pikari #97758 üzenetére
így van. Anno azzal demonstráltuk a HT képességeit, hogy játék közben DivX kódoltunk, és tök jó volt, mert nem a csíkot nézted, hanem a játékot
Később mikor terjedt az ADSL és egyre gyakoribb volt, hogy ahogy írod MSN, ICQ, DC (vagy bármilyen letöltés) is futottak a háttérben, akkor hasznos tudott lenni mert a böngésző meg egyebek elvoltak a másik szálon és így a játékban nem voltak durva FPS beesések.
Még az Athlon XP-men is szokás volt, hogyha játszok, akkor összes böngésző ablak bezárás, DC/Torrent bezár, sőt, 2005-2006 táján még az is, hogyha nem kell a net, akkor disconnect addig is.
A Phenom 9500-nál kezdtem azt, hogy a böngészőt, letöltést ilyeneket nem zárom be mikor játékot indítok, illetve előfordult, hogy két játék ment felváltva.
Később a 4th gen I3-asomon már simán valid volt, hogy az esti War Thunder meccseknél még a lobbyba ment a szarakodás, vagy a game search, addig egy másik játékkal játszottam, pl Flat Out 2, vagy 24GB RAMnál mér a Just Cause 3 is. Aztán mikor gamet talált, azt hallottam discorodon, és akkor egy ALT+TABal átálltam a másik játékra.
Manapság eleve megy a böngésző 9-12 ablakkal, TCMD? feladatkezelő, winamp stb. a War Thunder általában a tálcán van, ha még aznap esélyes, hogy játszok vele, és olykor anélkül hogy kilépnék belőle húzok be valami másik játékot (Forza 4-5, Ratchet and Clank, stb. )Ezzel szemben öcsém totál nem használja ki ezt : Ha játék indít, torrentet, és az összes böngészőablakot (kettő maximum három ablak van neki nyitva, de 90%-ban csak egy) bezárja. Ha netezni akar akkor a játékot zárja be, és sosem ALT + TAB -ol. MIndezt egy 12th gen I5-ösön 32GB DDR5 RAM mellett.
Utoljára akkor igyekeztem ennyire memóriatakarékos lenni, mikor memóriahalál miatt a Phenom 9500-al 2013 őszén és 2014 elején 1GB RAMal voltam. Akkor azért mindent zártam azonnal ami nem kellett. -
Pista0001
addikt
válasz
Pikari #97758 üzenetére
Akkoriban volt mellette P3-as brand sff gép, ami 24/7-ben ment, sok apró feladatot inkább azon intéztem, a "nagy" gépet meg egyszerre csak egy feladatra. Vagy fotót szerkesztettem, vagy játszottam, vagy videofile-t konvertáltam. Egy kis ideig volt mellette egy másik S939 gép DFI Infinity R482 lappal (Radeon Xpress 200 chipset) és 3000+-szal filmezni. Sima képcsöves tévém volt akkoriban, a DFI lapnak meg volt s-video kimenete.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Futás, futópályák
- Kerékpársportok
- DJI topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vége a gamer PC-knek? Cloud Gaming 2025-ben
- További aktív témák...
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD,1000W PSU/ akciós áron eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest